Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzek, mi az elképzelés?
Mekkora falloszméretben (hossz, vastagság) reménykedtek, amivel majd először hatolnak belétek ott lent?
(Bi és homo férfiak is írhatnak. Én hetero vagyok, de nem kirekesztő )
Kort és nemet is kérek írni
Te vagy gyerekes. Szövegértés NULL.
Szexuális kultúra NULL.
Saját vélemény NULL
Melegnek, biszex pasi - a nagyobb méretről álmodozik elsőre.
Nők - nem a méretről álmodoznak, hanem Férfiről.
Igaza van azoknak, akik azt írják, hogy a nőknek elsősorban a személy a lényeg. Én viszont bevallom, most, hogy alakul valakivel a dolog és úgy néz ki vele végre el fogom veszíteni... Azért gondolkoztam már a dolgon és reménykedem, hogy ha hosszra nem is túl nagy, de vastag neki, mert már fogalmam sincs mennyire számítok szűknek, ha gond és különösebb izgalom nélkül bemegy két ujj. Szeretném, ha meglenne az a bizonyos kellemes feszítő érzés, amit várok, de ezt így centikben meg nem tudnám adni milyen méret, ennyire még nem mentem bele a témába. Ha nagyon szűk lennék, én is azt mondanám tök mindegy a méret, de így kicsit izgulok.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!