Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzek, mi az elképzelés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzek, mi az elképzelés?

Figyelt kérdés

Mekkora falloszméretben (hossz, vastagság) reménykedtek, amivel majd először hatolnak belétek ott lent?

(Bi és homo férfiak is írhatnak. Én hetero vagyok, de nem kirekesztő )

Kort és nemet is kérek írni

2023. febr. 21. 09:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem érdekel. Ha úgy van, megfelelő a partner nem ezen fog járni az eszem, hogy vajon mekkora lehet a vaginája (mennyire tág), vagy mekkora a pélója
2023. febr. 21. 10:29
 2/16 A kérdező kommentje:

1-es, nem az volt a kérdés hogy min fog múlni. Kérlek válaszolj is, ha már írtál.

+Kor,nem (?)

2023. febr. 21. 10:35
 3/16 anonim ***** válasza:

Bi. vagyok asszem🤔

Ha fiúval csinálom, felőlem lehet 13 centi is. Nem fogunk egymás seggébe turkálni, undorító

Ha lánnyal, akkor ne legyen szanaszét tágítva, és legyen elég neki a 8 centis pusztító:D , aki a kicsit nem becsüli.. (:

29/F

2023. febr. 21. 10:44
 4/16 anonim ***** válasza:

Semmit se fog befolyásolni

Nem vagyok már szűz, de semmit se befolyásolt ,h mekkora volt.

És az évek alatt is, csak arra jöttem rá...baromira mindegy tud lenni :D

29L

2023. febr. 21. 11:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy reménykedtek?! Úgy képzeled a szűz lányokat, hogy otthon egy vonalzót bámulva tervezgetik, reménykednek, hogy vajon mekkorát sikerül megkaparintaniuk elsőre?

Hagyjad már... nyomja az agyad a tesztó... a nők nagy része nem péniszt, hanem személyt választ, pláne elsőre.

kor és nem

2023. febr. 21. 11:16
 6/16 A kérdező kommentje:
4-es, neked kicsivel meg naggyal is ugyan olyan érzés? Mindegyiktől van hüvelyi orgazmusod? Egyik sem fáj/feszít jobban ?
2023. febr. 21. 11:16
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező a hüvely egy csudi dolog képzeld :)

És nem mérettől van orgazmusom :D

Szűz vagy ,hogy ilyen baromságokat kérdezel?

2023. febr. 21. 11:20
 8/16 anonim ***** válasza:
Picit sem tárgyias, hogy falloszméret alapján választ valaki. Ha megvan a kémia kb. mindegy
2023. febr. 21. 11:23
 9/16 A kérdező kommentje:

Feltettem -többek között- egy eldöntendő kérdést is. Szóval minden féle mérettel van hüvelyi orgazmusod nemi aktus során?

Igen vagy nem?

Miért ennyire bonyolult válaszolni? 🤔 Talán te vagy szűz, ezért nem írtál rá nyíltan relevansat

2023. febr. 21. 11:23
 10/16 anonim ***** válasza:
93%
Szánalmas vagy :D és gyerekes is....
2023. febr. 21. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!