Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzek, mi az elképzelés?
Mekkora falloszméretben (hossz, vastagság) reménykedtek, amivel majd először hatolnak belétek ott lent?
(Bi és homo férfiak is írhatnak. Én hetero vagyok, de nem kirekesztő )
Kort és nemet is kérek írni
1-es, nem az volt a kérdés hogy min fog múlni. Kérlek válaszolj is, ha már írtál.
+Kor,nem (?)
Bi. vagyok asszem🤔
Ha fiúval csinálom, felőlem lehet 13 centi is. Nem fogunk egymás seggébe turkálni, undorító
Ha lánnyal, akkor ne legyen szanaszét tágítva, és legyen elég neki a 8 centis pusztító:D , aki a kicsit nem becsüli.. (:
29/F
Semmit se fog befolyásolni
Nem vagyok már szűz, de semmit se befolyásolt ,h mekkora volt.
És az évek alatt is, csak arra jöttem rá...baromira mindegy tud lenni :D
29L
Mi az, hogy reménykedtek?! Úgy képzeled a szűz lányokat, hogy otthon egy vonalzót bámulva tervezgetik, reménykednek, hogy vajon mekkorát sikerül megkaparintaniuk elsőre?
Hagyjad már... nyomja az agyad a tesztó... a nők nagy része nem péniszt, hanem személyt választ, pláne elsőre.
kor és nem
Kérdező a hüvely egy csudi dolog képzeld :)
És nem mérettől van orgazmusom :D
Szűz vagy ,hogy ilyen baromságokat kérdezel?
Feltettem -többek között- egy eldöntendő kérdést is. Szóval minden féle mérettel van hüvelyi orgazmusod nemi aktus során?
Igen vagy nem?
Miért ennyire bonyolult válaszolni? 🤔 Talán te vagy szűz, ezért nem írtál rá nyíltan relevansat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!