Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok akik terhes nővel szexeltek! Nem ártott a babának? Nem volt kényelmetlen belegondolni hogy a gyereketek mellé élveztek meg hasonlók?
Nem árt a babának, több rázkódást, vibrációt kap egy sima 10 perces autóút alatt.
#8 fogadj meg egy jó tanácsot: ha majd állapotos leszel és orvosilag nem tiltott (ld. veszélyeztetett terhesség amit fent is írtak) ÉS kívánjátok egymást akkor igenis éljetek aktív házaséletet! Ne azzal kezd már elhidegíteni a párod hogy 9 hónapig megvonod tőle a szexualitás örömét.
A legtöbb nőnek meg inkább megnő ilyenkor a szexuális étvágya, de olyanok is vannak mint te, szerencsére kevesebben.
Én anno nyáron az öcsém gyerekére sokat vigyáztam játszótéren, annyi terhes és kis gyerekes anyukát sose dugtam, az volt a jó, hogy napközben ráértem, egy-egy altatás idején hatalmasakat dugtak velem a kis gyerekes, terhes kikapós anyukák.
Haverom is csinálta ezt, hogy nyáron, panelek közötti játszótéren felszedett anyukáknak fizetett ezt azt (ruhát, italt, stb...), cserébe dugtak vele a szex és pénz éhes anyukák.
#17.
És ezt el is hiszed? Gratulálok! 👍
Nem tudni mi az igazság, de a világban nem csak az történik a mi a te vagy az én életemben.
#19.
Ezzel tisztában vagyok, de azért ez még így is nonszensz. Ha egy-egy ilyen anyuka előfordul, az még hihető, de hogy sokan.
Ne már!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!