Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan,vagy tud olyanról aki cuckold kapcsolatban teherbe esett a beszállótól? Mi lett a vége?
Figyelt kérdés
2023. febr. 6. 22:11
2/20 anonim válasza:
1: talán le is kellene írni valamit róla...
3/20 anonim válasza:
Nálunk megtörtént, és a feleségem kis gondolkodás után elvetette a magzatot.
4/20 anonim válasza:
Ismerősi körből nem ismerek ilyet, viszont nálunk már járt olyan srác, aki arra a gondolatra izgult fel, hogy mi lenne ha most teherbeejtené a barátnőmet. Ez a gondolat izgató eléggé, de nem szeretném, hogy valósággá váljon, mert egy gyerek egy életre szól és más gyerekét nem akarnám felnevelni.
5/20 anonim válasza:
Ismerek ilyet,nem tartotta meg.
6/20 anonim válasza:
Én voltam a beszálló. A férj nemzőképtelen volt, a teherbe esés volt a cél, mert mindenképpen gyereket akartak.
7/20 anonim válasza:
Utolsó s papirt is irtatok hogy ne legyen követelése?Hany evesek voltak?
8/20 anonim válasza:
#7 házasságban automatikusan férj nevére kerül a gyerek, még válás után is 300 napig.
9/20 anonim válasza:
Ismerek ilyet, kétszer is teherbeesett, de mindkétszer elvetette.
10/20 anonim válasza:
Barátnőm igen négyen voltunk aki szóba jöhetett apaként,mondtam neki hogy vállaljuk el ugyis össze akarunk házasodni. Elvetete nem akart problémát senkinek sem,később lehet,hogy gond lett volna belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!