Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan,vagy tud olyanró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan,vagy tud olyanról aki cuckold kapcsolatban teherbe esett a beszállótól? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés

2023. febr. 6. 22:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%
Tudom, hogy kicsit abszud, hogy hihetetlen, de nálunk a beszálló esett teherbe. Feleségem és a barátnője biszexek. Így jött magától a hármas. Már akkor évek óta csináltuk hármasban. Itthon gumi nuku, mert feleségem a második terhességgel úgy vetélt el, hogy nem lehet többet terhes. Így én vidáman löttem, ahol, akibe éppen voltam. Mivel már akkor évek óta számtalanszor előfordult, hogy a barátnőjébe élveztem, akkor még következmények nélkül, így erre nem is gondoltunk, hogy ebből terhesség is lehet. De lett! Meg is tartotta egy kis tanácskozás után.
2023. máj. 13. 18:45
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Micsoda fantaziak vannak itt
2023. máj. 14. 17:53
 13/20 anonim ***** válasza:
86%

Ha manapság egy terhes nő , elakarja vetetni a magzatát , azt legfeljebb a 12 . hétig lehet , valamint 40 000 ft - ot ki kell fizetnie ami a beavatkozás költségeit téríti .

De előtte még 2x elbeszélgetésre kell menni , ahol megpróbálják lebeszélni az abortuszról meg + különböző vizsgálatokon kell részt venni , ahová nem egyszerű időpontot kérni és kapni .

Tehát mire minden folyamaton részt vesz a várandós hölgy , addigra épen bele férhet az idő korlátba , ha szerencséje van .

De én is olvastam már itt olyant , ahol a beszálló férfi , teherbe ejtette a feleséget , akik megtartották a babát és boldogan felnevelték azt .

Persze nekik nem lehetett volna saját .

2023. máj. 14. 20:05
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Szerinted ez hány nőt tart vissza?
2023. máj. 14. 20:49
 15/20 anonim ***** válasza:
95%
Az én páromat biztosan .
2023. máj. 14. 20:56
 16/20 anonim ***** válasza:
60%
Akkor jó babázást.
2023. máj. 14. 21:00
 17/20 anonim ***** válasza:
79%
A fiunk az a cuckold pasitól van,volt párom nem tudja,bar lehet gyanakszik az eltérő kinézet miatt..De fizeti még a gyerektartást.
2023. máj. 24. 18:28
 18/20 anonim ***** válasza:
72%
#17 "volt párom"- hát igen, legtöbb ilyen kapcsolat szétmegy, mert egy igazi kapcsolatban csak 2 ember van.
2023. máj. 24. 22:29
 19/20 anonim ***** válasza:
90%
18,nem a cuckold miatt ment félre,hanem félrelépett a férjem egy pasival...Mindegy most más gyereke után fizet gyerektartást.
2023. máj. 26. 12:38
 20/20 anonim ***** válasza:
91%

19/ - A volt férjed csalt meg egy másik férfivel ?

Akkor igazán a volt férjed , meleg volt ?

Bár én férfi létemre , ha a párom megcsalna egy másik nővel , nem biztos hogy részemről nem maradnánk együtt , mert az számomra nem lenne olyan mégsem , mintha egy másik férfivel csalna meg .

2023. máj. 27. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!