Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan,vagy tud olyanról aki cuckold kapcsolatban teherbe esett a beszállótól? Mi lett a vége?
Ha manapság egy terhes nő , elakarja vetetni a magzatát , azt legfeljebb a 12 . hétig lehet , valamint 40 000 ft - ot ki kell fizetnie ami a beavatkozás költségeit téríti .
De előtte még 2x elbeszélgetésre kell menni , ahol megpróbálják lebeszélni az abortuszról meg + különböző vizsgálatokon kell részt venni , ahová nem egyszerű időpontot kérni és kapni .
Tehát mire minden folyamaton részt vesz a várandós hölgy , addigra épen bele férhet az idő korlátba , ha szerencséje van .
De én is olvastam már itt olyant , ahol a beszálló férfi , teherbe ejtette a feleséget , akik megtartották a babát és boldogan felnevelték azt .
Persze nekik nem lehetett volna saját .
19/ - A volt férjed csalt meg egy másik férfivel ?
Akkor igazán a volt férjed , meleg volt ?
Bár én férfi létemre , ha a párom megcsalna egy másik nővel , nem biztos hogy részemről nem maradnánk együtt , mert az számomra nem lenne olyan mégsem , mintha egy másik férfivel csalna meg .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!