Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi szexnél durvább "szopatás"?
Múltkor alkalminál egy pasi, amikor szopni kezdtem, nagyon próbált volna erőszakosabban mozogni a számban, meg szorosan rámarkolt a hajamra, pedig korábban kedves srácnak tűnt.
Amikor leállítottam, szinte megsértődött, nem is volt utána igazán jó vele a szex.
Szerintem nem kéne alapnak venni, hogy minden nő szereti, ha szájba dugják, lányok, veletek volt már hasonló? Illetve fiúk, szerintetek ez alap volna, ti szoktatok ilyet csinálni egyéjszakás szexben?
Számomra az ilyen nem helyes.
Az ilyen dolgokat általában illik az aktus előtt tisztázni.
Én mindig mindent előre megbeszéltem egy csajjal.Mit-meddid, mit, mit nem...
Ha szopatok is mindig figyelek a nőre hogy meddig mehetek el.
Nem szoktam erőszakos lenni.
Szeretek hajbatúrni, a fejét fogni miközben szopik de nem durvulok.
Az ilyen dolgokat előre tisztázni kellene!
Ha valami nem jön be a másiknak azt nem kellene erőltetni.
voltmár ilyen nem volt kényelmes
L
Alkalmiban is első a kommunikáció!
Beszéljük meg!
45/F
Van olyan hogy alap, azt érik rajta ami a mai kor normál szexuális igényének megfelel.
A szopás, nyalás már így alap, de az igaz, mindenki azt csinál ami neki megfelel és keres magának olyan párt akivel megfelelnek egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!