Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első szopás/ szopatás?
Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 09:20
1/8 anonim válasza:
Az első akaratom ellenére történt szóval nem volt jó és ezt nem is számolom igazi elsőnek.
Az igazi első viszont ahhoz kéoest, hogy azt hittem menni sem fog, egész jó volt.
2/8 anonim válasza:
Hamar elélveztem úgy leszopott haverom barátnője
3/8 anonim válasza:
1: szerencsés vagy, hogy túl tudtál lépni rajta
4/8 anonim válasza:
Az első barátnőmmel az első szexuális élményem volt.
Nos, 1 percig ordítottam, azt hittem belehalok.
Iszonyatosan jó volt.
Immár 27 éve történt, de még most is a number one, úgy azóta sem tudott leszopni senki!
5/8 anonim válasza:
Nem volt nagy szám , inkább csak kísérletezés volt a lány részéről.
F
6/8 anonim válasza:
Az első barátnőm szeretett szopni, de nem jutottunk a végéig soha, így ezeket próbálkozásnak tekintem. Az első, aki elélvezésig leszopott, 2-3 évvel később egy kolléganőm volt, az irattárban történt a dolog.
7/8 anonim válasza:
nagyon èlveztem!
hagyta hogy kedvemre lassan hosszan cumizzam! lenyelni csak negyedszerre tudtam! mivel nincsen garatingerem ezert teljesen tovig be tudtam cumizni neki! sose felejtem el annyira jo volt! ez meg a gimiben tortent!
Erzsi
8/8 anonim válasza:
Az egyik vidéki város vasútállomása környékén egy szép, fiatal cigánylány szopott le először egy nyárvégi estén, 22 éves voltam. Isteni volt. Azóta rengeteget szopattam.Most 45 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!