Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen volt az első szopás/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első szopás/ szopatás?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 09:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az első akaratom ellenére történt szóval nem volt jó és ezt nem is számolom igazi elsőnek.

Az igazi első viszont ahhoz kéoest, hogy azt hittem menni sem fog, egész jó volt.

2022. dec. 19. 09:24
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Hamar elélveztem úgy leszopott haverom barátnője
2022. dec. 19. 09:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
1: szerencsés vagy, hogy túl tudtál lépni rajta
2022. dec. 19. 09:33
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

Az első barátnőmmel az első szexuális élményem volt.

Nos, 1 percig ordítottam, azt hittem belehalok.

Iszonyatosan jó volt.

Immár 27 éve történt, de még most is a number one, úgy azóta sem tudott leszopni senki!

2022. dec. 19. 09:36
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

Nem volt nagy szám , inkább csak kísérletezés volt a lány részéről.

F

2022. dec. 19. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első barátnőm szeretett szopni, de nem jutottunk a végéig soha, így ezeket próbálkozásnak tekintem. Az első, aki elélvezésig leszopott, 2-3 évvel később egy kolléganőm volt, az irattárban történt a dolog.
2022. dec. 20. 10:38
 7/8 anonim ***** válasza:

nagyon èlveztem!

hagyta hogy kedvemre lassan hosszan cumizzam! lenyelni csak negyedszerre tudtam! mivel nincsen garatingerem ezert teljesen tovig be tudtam cumizni neki! sose felejtem el annyira jo volt! ez meg a gimiben tortent!

Erzsi

2023. ápr. 1. 09:29
 8/8 anonim válasza:
Az egyik vidéki város vasútállomása környékén egy szép, fiatal cigánylány szopott le először egy nyárvégi estén, 22 éves voltam. Isteni volt. Azóta rengeteget szopattam.Most 45 vagyok.
2023. okt. 22. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!