Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tervezgeti az első szopásàt/szopatását? Mióta gondolkodtok róla? Hol/hogyan képzelitek el? ( privát is jöhet;)!
Figyelt kérdés
2020. júl. 27. 14:18
1/7 anonim válasza:
Igen. Haverral elore lebeszeltuk hogy szerda este kiprobaljuk egymason.
2/7 anonim válasza:
Már egy ideje, de még nem jött össze. Valahogy ugy képzelem el, hogy engem szopnak. Utána lehet viszonoznám is.
3/7 anonim válasza:
igen, de még semmi konkrét elképzelés (:
4/7 anonim válasza:
Hát én még várom az ideális partnert
17
5/7 anonim válasza:
én egy huszonéves tapasztaltabb aktívval próbálnám ki először 19f
6/7 anonim válasza:
Haveromat nagyon leszopnám de sztem nem vevő rá
7/7 anonim válasza:
Helytől függő de ha valakinél van hely akkor egy rövid beszélgetés pár sörrel, utána nadrágon keresztül kezdődne az ingerlés és ha pl. még farmerban is van akkor valamiért sokkal izgatóbb szokott lenni számomra ha csak a cipzár résznél van kilógatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!