Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mellel és salis p.nicval ássam el magam?
Figyelt kérdés
Nem durván salis, de azért kilógnak a kisajkaim...2023. febr. 18. 21:44
21/29 anonim válasza:
Amikor kilógnak a kisajkak.
22/29 anonim válasza:
Egy jó alakú, csinos, sportos csaj vagy? Akkor kicsi - testalkathoz passzoló - mellekkel is csinos leszel a férfiak szemében.
Egy kövér, életunt, sótlan csaj? Akkor meg tökmindegy milyen a melled, p.ncid úgysem érdekled a pasikat (max. akinek már tökmindegy csak lyuk legyen már a marka helyett).
23/29 anonim válasza:
az ilyen csajok a gyengéim, nehogy elásd magad,
24/29 anonim válasza:
Van ásom, segítek ásni, de előtte mindenképp leellenőrizném kell-e egyáltalán ásni.
25/29 anonim válasza:
Neeeeeeee!
Inkább írj privátban!!!
26/29 anonim válasza:
Ne, inkább ismerkedj meg velem, nálam nem ez számít..
27/29 anonim válasza:
A kis cici mennyire kicsi?
Szingli pasiként kérdezem!
Írj nekem nyugodtan privit,ha ide nem szeretnéd kiírni,de nekem nagyon tetszene a salid puncid is,szivesen,sokáig nyalnám,ujjaznám,mig legalább 3-szor,4-szer el nem élvezel egymás után,utána mehetne a behatolás...
28/29 anonim válasza:
A kis mell nem gáz a salis viszont...nem vagyok én vegetáriánus!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!