Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig milyen foglalkozású nővel vagy férfival feküdtél le?
Ha foglalkozás szerint nézem ami ugye nem a végzettség, akkor amik eszembe jutnak :D
diáklány
irodai asszisztens
tanárnő
marketinges
valamilyen gyárban dolgozik, meg masszőr is
mekis
NAV-os
laboros, ebből kettő is volt :)
óvónő
fodrász
bérszámfejtő
Azt hiszem ennyi :D
Nem tudom, hogy melyikkel volt a legjobb. Nem tudom így megmondani.
csak nők voltak:
építőmérnök
geológus
ápolónő
marketinges
orvos
pincérnő
prosti
tolmács
HR igazgató
könyvelő
Építészmérnök (nő)
Lelkésznő
Ápolónő
Pszichológus
Festőművész
Logopédus
Konduktor
Lovasedző
Tanuló
Nővér
Szülésznő
Bolti eladó
Tanárnő
HR-es
Informatikus
Gyors és gépíró
Toner töltő
Kántor, tanársegéd, tanár (mindkettő egyetemi), rendezvényszervező, zenész, vállalkozó, teherautó sofőr, kereskedő, informatikus, gyári munkás. (Nem ebben a sorrendben)
Nehéz megmondani kivel volt a legjobb, mert általaban az éppen aktuálissal. Talán a zenész és a kereskedő, de a sofőr is dobogós. Mondjuk őket is szerettem legjobban, ez torzithat a megitélésben. Egyikük most is a párom, és vélhetőleg az is marad, sőt a férjem lesz.
Felvetődik bennem a kérdés, hogy a prostituált, mint a legősibb foglalkozás benne lesz-e valakinek a listájában.
Szerencsére, nekem nem kell komoly listát készíteni, bár ha a lefekvés a pihenésre és az alvásra vonatkozik, akkor egy egész hadsereg lenne a listámon.
Keramikus
Rádiós műsorvezető
Lótenyèsztő
Teherautósofőr (ő viszi a pálmát)
Egyetemisták (hárman, ők agrármérnökök lettek)
Agrármérnök (ügyvezető)
Építèsvezető
Vízvezetékszerelő
Életművèszből is volt pár 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!