Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti sem foglalkoznátok tovább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti sem foglalkoznátok tovább az alábbi fèrfival?

Figyelt kérdés
Összejártam egy fèrfi kollègámmal diszkrèten egy èvig.Ezzel nem volt gond.Egyik napról a másikra nem ismert meg,ès udvarolt nyilvánosan egy nem független nőnek.Tudomásul vettem a dolgot,ès nem foglalkoztam vele tovább.Ő viszont ,továbbra is akarna jönni,hozzám miközben másnak udvarol.Próbál zsarolni,hogy fèltèkeny vagyok,de nem foglalkozok vele.Lehet èn vagyok maradi,de hagyom a dolgot.Munkában úgy viselkedek,mintha nem törtènt volna semmi.A hölggyel is.
2019. márc. 3. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Ha ennyire gerinctelen akkor nem érdemli meg, hogy tovább foglalkozz vele!
2019. márc. 3. 12:22
 2/4 anonim ***** válasza:
41%

Szard le.

Neki csak szexre kellesz.

De a Szexkapcsolat NEM párkapcsolat

Lehet mellette több partnere

A Szexkapcsolat pont erről szól kötöttségek nélkül

Te is dughatsz más pasikkal és Ő is.

Nem tartoztok elszámolással

25N

2019. márc. 3. 12:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Mármint Ő más csajokkal

De ha biszex nem szoltam

2019. márc. 3. 12:24
 4/4 anonim ***** válasza:
71%

Egyértelmű, hogy csa arra kellettél neki, hogy ürítsen. Ha érzelem is lett volna benne, akkor nem kavar melletted mással is. Az meg, hogy nem független nőknek udvarol, a gereinctelenség kirívó jele. Megérdemelne egy kiadós verést a nő párjától.

Nem is értem, miért fordult meg a fejedben, hogy ezek után mégis...

2019. márc. 3. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!