Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Párkapcsolatban mekkora a szexuális igényetek?
Figyelt kérdés
Tehát amikor benne vagytok eg ypárkapcsolatban, adott minden körülmény, ideális esetben milyen gyakran kívánjátok a szexet?
Nem az a kérdés, hogy milyen gyakran van, hanem hogy milyen gyakoriságot kívántok.
2023. febr. 17. 20:22
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok, majd válaszolok a kérdés férfiakra ovnatkozó verziójára.
Szűz vagyok.
Több mint naponta 2
Naponta 2
Naponta
Kétnaponta
Hetente 2
Hetente
Kéthetente
Ritkábban, mint kéthetente
41 szavazat
1/9 anonim válasza:
Hm, őszinte legyek? Leszek, vagyok úgy, hogy naponta többször jól esne, de úgyis, hogy egy héten egyszer is sok.
2/9 anonim válasza:
A pasitol függ hogy milyen az ágyban.
4/9 anonim válasza:
A heti 2-re nyomtam, mert amúgy az reálisan tartható részemről, viszont ahogy az egyik válaszoló írta, eléggé hullámzó. Hangulattól, élethelyzettől, átlag napoktól függő.
5/9 anonim válasza:
A napi egy szexet igényelem; van, amikor olyan hangulatom van és naponta többször is vágyom rá, ahogyan olyan is, amikor egyáltalán nem vonz a gondolat.
(Tudom, nem a kérdésed része, de meg is valósulnak ezek az igények, a párommal eléggé egy hullámhosszon vagyunk ilyen téren is).
6/9 A kérdező kommentje:
A kérdés férfiaknak szánt verziója itt érhető el:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Amúgy köszi a válaszokat, megy a zöld!:)
2023. febr. 17. 21:25
7/9 anonim válasza:
Egyszer se, mert aszexuális vagyok
8/9 anonim válasza:
Változó, van hogy napi 2x is, de volt, hogy pár napig nem kívántam, mert túltelítődtem. A páromat kívánom, csak akkor a szexből lett kicsit elegem pár napra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!