Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti hanyadik osztályban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti hanyadik osztályban jöttetek rá, hogy sokkal nagyobb farkatok van a többi fiúhoz képest?

Figyelt kérdés
Én emlékszem egy ideig bele sem gondoltam ebbe mert természetesnek vettem

2023. febr. 17. 11:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
96%
Én 3 haveromnak tudom, hogy mekkora állva (egyikkel kivertük együtt, csak magunknak, másikkal megdugtunk egyszerre egy nőt, és a harmadiknak egy reggel láttam állva, mikor átöltözött). És azt kellett megállapítsam, hogy mindhármuknak nagyobb volt jóval, mint nekem :)) Pedig az enyém is 15 cm, annyira nem kicsi, a barátnőm is szereti. Ja és koliban 2 szobatársamnak is láttam, az egyiknek lankadtan szinte nagyobb és vastagabb volt, mint nekem állva, az azért frusztrált rendesen. Persze ő sem szégyellte mutogatni.
2023. febr. 17. 17:09
 22/28 anonim ***** válasza:
90%
Én nekem 5-6. osztályban kezdett el igazán nőni, és akkor is láttam hogy a többieké nem nagyon és akkor már tudtam hogy én vagyok a legnagyobb és azóta is én vagyok mert azóta már sokat vastagodott is nem csak hossza nőtt
2023. febr. 18. 10:08
 23/28 anonim ***** válasza:
95%
Mi 6.-ban mentünk el egy táborba ahol a lányoknak és a fiúknak külön volt zuhanyzó. Akkor szembesülem vele, hogy mennyivel kisebb az osztálytársaimnak és ők is mondták, hogy mekkora nekem illetve hogy biztos szép nagy állva is azóta is ezt hallgatom hogy nekem a legnagyobb az osztályban illetve azóta már páran meg is nézték állva :D
2023. febr. 18. 13:17
 24/28 anonim ***** válasza:
94%
Szakiskola második osztályában nyáron a fiúk csináltak farokversenyt.Kiszaladtak hogy a ** nak milyen nagy van.
2023. febr. 18. 13:37
 25/28 anonim ***** válasza:
95%

24.

Nálunk ez sulis úszás után volt a buszon hogy a fiúk a lányoknak mondták hogy xy-nak mekkora nagy van

2023. febr. 18. 14:30
 26/28 anonim ***** válasza:

Így jöttem rá :D

2023. febr. 18. 23:57
 27/28 anonim ***** válasza:
85%
Én már 7-8évesen észrevettem, hogy 2x akkora mint a többieké. Akkor még cikinek gondoltam.
2023. márc. 2. 09:29
 28/28 anonim ***** válasza:
Gimiben kezdett el feltűnni
2024. jan. 14. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!