Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti hanyadik osztályban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti hanyadik osztályban jöttetek rá, hogy sokkal nagyobb farkatok van a többi fiúhoz képest?

Figyelt kérdés
Én emlékszem egy ideig bele sem gondoltam ebbe mert természetesnek vettem

2023. febr. 17. 11:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
50%
Nem méregetem a farkam másokéhoz. Egyébként sincs értelme lankadt állapotban mérni, mert abból nem lehet a merev állapotra következtetni. Szóval felesleges, buzulós baromság
2023. febr. 17. 13:05
 12/28 A kérdező kommentje:

Suliban ritkán öltözködtünk egymás előtt. Általában tesióráknál a legtöbben nem cseréltek alsógatyát és nem zuhanyoztak. Aki járt úszásra, csak azok vetkőztek le meztelenre, meg az az évi 2-3 erdeitábor volt olyan, hogy közös volt a fürdőhelyiség és egyszerre sok fiú előtt kellet zuhanyozni, törölközni, öltözni. Én kb innen szűrtem le.

Aztán versenyszerűen jártam vízilabda edzésekre és ott már egyértelmű volt, mert minden nap egymás előtt kellett átöltözni meg lezuhanyozni.

2023. febr. 17. 13:07
 13/28 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is csak felnőtt korban mondta egy haver. 😀
2023. febr. 17. 13:12
 14/28 anonim ***** válasza:
96%
De állt nekik a zuhanyban, vagy hogy mértétek össze?
2023. febr. 17. 13:32
 15/28 anonim ***** válasza:
89%
Hetedik-nyolcadikban nem jöhettem rá erre, mert nem volt sokkal nagyobb az enyém, mint a többieké. ☺️ Viszont középiskolai tesi órák előtt és után, meg táborokban arra kellett inkább rájönnöm, hogy bizony akad egy-két jóval nagyobb az évfolyamban az én átlagos méretűmnél. ☺️
2023. febr. 17. 13:53
 16/28 anonim ***** válasza:
95%
Én szerintem 7-es voltam és osztálykirándulás volt. Eleve nekem már elég szőrős is volt a farkam meg a zuhanyzó is hiányos volt szóval nem lehetett nagyon takarásban lenni. Akkor mondták osztálytársaim, hogy azta mekkora meg milyen szőrős is
2023. febr. 17. 14:22
 17/28 anonim ***** válasza:
94%

Az előző vagyok. Eszembe egy másik is. Külföldi cserediák programba vettem részt. Nagyon szegény vidék volt és koliban voltunk. Pfúú, ott tényleg kilógtam. Ott teljesen válaszfal nélküli zuhanyzó volt és sorba kellett állni, mert kevés zuhanyrózsa volt és meleg víz sem sok.

Akkor nagyon szégyenlős voltam, meg nagyon féltem, hogy kicsi a farkam közben meg 12-esek is ugyanott zuhanyoztak. Voltak olyan végzősök, akikénél nagyobb volt a farkam. Másnap nem voltak szégenylős

2023. febr. 17. 14:26
 18/28 anonim ***** válasza:
Te hányadikos voltál ekkor, mert azt nem írtad le, kedves "Előző"!? 🤔
2023. febr. 17. 14:37
 19/28 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom hogy mi értelme ennek az egymás lesegetésének,akinek húsfasza van azé nyilván jóval nagyobb lankadtan mint akinek vérfasza van.Mereven meg egy 5-6 centis vérfaszból is lesz 16-17 centis,nekem is ilyen van,ráadásul olyan kemény mint egy vascső,szóval leszarom hogy kinek milyen lankadtan mert az számít hogy mereven milyen és hogy mit tud vele csinálni az ember.
2023. febr. 17. 15:48
 20/28 anonim ***** válasza:
53%

Én is úgy vagyok, mint a 10-es. Sosem láttam az osztálytársaimat meztelenül. Tesire alsót nem cseréltünk. Kirándulásokon pedig minden szobához volt fürdőszoba, így mindenki egyedül zuhanyzott. Ha meg közös tusoló volt, az annyira mocskos volt, hogy azt mondtuk, egy napot ki lehet bírni fürdés nélkül.

Úszás 2-3. osztályban volt, de ott is szinte mindenki törölközőbe tekerve öltözött.

Egyszer öltözött át előttem egy osztálytársam, nekem háttal, de ő vízilabdázott, így nem volt egy szégyenlős típus. Meg persze nem egymást bámuljuk, csak sosem kerültünk ilyen helyzetbe.

2023. febr. 17. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!