Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhettem magamat emiatt feszélyezve együttlét közben? 22/n
Egy pár alkalommal már találkoztam egy fiúval, tegnap du. pedig elvitt randizni egy indiai étterembe. Ott jól beettünk, és olyan jól alakult az és egymásra hangolódtunk, hogy este végül felmentünk a lakására, és lefeküdtün egymással.
Viszont nem tudtam magam teljesen elengedni, mert tényleg rendesen bekajáltam, volt fura érzésem a hasamban, de nem akartunk leállítani őt és "megfutamodni".
Most reggel is szeretett volna, viszont szörnyen fájt, görcsölt a hasam, és amúgy is indulnom kellett munkába, így annyit mondtam neki, hogy most ez nem fog ez menni.
Remélem emiatt nem okoztam neki csalódást, viszont annyira még nem éreztem szorosnak a kapcsolatot, hogy a miértekről beszámoljak neki. Mit gondoltok?
Biztos megértette volna ha aktus előtt telef*sod a budiját.
A szád nem csak arra való, hogy hímtagokat tömjêmenek bele ipari mennyiségben, hanem arra is hogy beszélj vele, hogy "hallod b*szki nem bírom az indiai kaját" és láss csodát ha kellesz neki akkor máshova mentek zabálni, mielőtt hagyod magad levarrni
Mondjuk miért is haragudna? Ilyen olcsón és egyszerűen valószínűleg nem vert tele senkit.
Figyu! Eljönnél velem étterembe?
A legrövidebb út az egyenes.
Kommunikációban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!