Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor nagyon kívántok egy nőt, akit gyakran láttok, de még nem vagytok egyutt, miről fantazialtok vele kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2023. febr. 16. 23:06
1/6 anonim válasza:
Bármi olyanról ami éppen aktuálisan eszembejut és izgató számomra.
2/6 anonim válasza:
Arról hogy levetkőztetem, megpuszilgatom, cirógatom a finom testét, markolászom a cickóit, kinyalom, aztán hasra fektetem és beteszem a nedves puncijába (a kemény férfiasságomat), közben pedig fogom a kezét és nézem ahogy a feneke mögött szeméremrésében el-eltűnik mind a 17 centim
3/6 anonim válasza:
Levetkőztetem és kinyalom a punciját, mint a fánkos tálat.
Persze arró is, h milyen a melle, bimbóudvara. Milyen fazonja van a puncijának stb.
5/6 anonim válasza:
Hogyan sütheti a lekváros buktát 😂
6/6 anonim válasza:
Legutóbb az volt fejemben, hogy fogom a fejét és épp a szájába élvezek, pedig csak beszélgettünk a kapuba a szomszéd lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!