Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, fantáziáltatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fantáziáltatok már arról, milyen lenne jóval idősebb férfival kapcsolatban lenni, esetleg szexelni?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok mint például 16 éves lány, 40 éves férfi, 22 éves lány 40 éves férfi.

#kapcsolat idősebb férfival
2021. nov. 17. 14:48
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Azért vetődött fel bennem a kérdés, mert a társkeresőn nagyon sok fiatal lány jelöli, hogy tetszem neki. Mintha lenne ma egy ilyen trend.
2021. nov. 17. 14:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

nekem 25 évesen volt 50 éves pasim. Igaz, 40-nek se nézett ki...

De ez tök egyéni, benne sem az fogott meg, hogy idősebb

2021. nov. 17. 14:54
 3/14 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a válaszodat. Nem lehetséges, hogy aki idősebb férfit szeretne, abban az van, hogy legyen határozott, önálló, meg vonzza őket az egzisztencia? Vagy mi az oka?

2021. nov. 17. 14:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát a legtöbb nő Férfit keres. Azok meg a 40 fölöttiek között vannak leginkább, csak az idősebbek között meg már sok a "lepukkant".
2021. nov. 17. 14:59
 5/14 A kérdező kommentje:
Én 39 éves vagyok, nem tartom magam jó kinézésűnek, mégis sok fiatal lány jelöl fotó alapján.
2021. nov. 17. 15:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is sokkal jobban bejönnek az idősebb férfiak, szerintem azért mert sokkal érettebben gondolkodnak.
2021. nov. 17. 15:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
na meg odaadóbbak, kedvesebbek, intelligensebbek, figyelmesebbek, stb
2021. nov. 17. 15:03
 8/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolótól kérdezném, hogy ez miben nyilvánul meg?
2021. nov. 17. 15:04
 9/14 A kérdező kommentje:
Én figyelmes vagyok, kedves, odaadó. Viszont azt hiszem, sosem nőttem fel.
2021. nov. 17. 15:07
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok nő van aki idősebb FÉRFIT (így nagybetűvel írva) keres. Az intelligencia, udvariasság csak belépő szint a nagybetűvel íráshoz. Kell még hozzá pár olyan "apróság" mint határozott, erős jellem, stílus, kisugárzás (s ezek nem pénz kérdése). Ha ez megvan - még némi eq-val, élettapasztalattal is nyakon öntve - akkor kb. bármilyen korosztályt fel tudsz csípni. Azé' ettől még ne a 16 évesekkel próbálkozz, nem túl korrekt egy tapasztalatlan lányt kihasználni, s nem is nagy kihívás.
2021. nov. 17. 15:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!