Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan aki megcsalta a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki megcsalta a házastársát? Miért tettétek? Megbántátok? Miért igen, miért nem?

Figyelt kérdés

Ha csak a megvető kommentek armadája tart vissza a válaszadástól, nyugodtan leírhatod üzenetben is.

Köszönöm mindenkinek, aki válaszol!

2023. febr. 16. 20:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%
Válj el, utána menj akivel akarsz. Így így. :)
2023. febr. 17. 10:55
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

Ohh ezt olyan könnyű mondani!

Nem akarom a gyerekeket elszakítani az apjuktól. Jó apa szereti őket.

2023. febr. 17. 10:58
 13/20 anonim ***** válasza:
27%
12. Inkább vagy gerinctelen? Na ne már.. mindig a könnyebb út..
2023. febr. 17. 11:01
 14/20 A kérdező kommentje:
#13 nem védek és nem pártolok senkit ebben a vitában, de nem tudhatod milyen szar egy ilyen helyzet, amíg nem keveredsz bele. Ilyen helyzetben nincs jó döntés, csak a rossz opciókból válogathatsz...
2023. febr. 17. 11:03
 15/20 anonim ***** válasza:
37%
#13 Ha jó apa és szereti őket, akkor te miért nem tiszteled annyira, hogy nem alázod meg a háta mögött?
2023. febr. 17. 11:06
 16/20 anonim ***** válasza:
64%
#12nek ment, bocsi
2023. febr. 17. 11:07
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

14. A kapcsolat elején kell gondolkodni, figyelni. Nem szabad random házasodni és meggondolatlanul. Nekem ez az elvem.

A megcsalás meg nem kényszer, hanem választás kérdése. Oké, hogy sokan nem kapják meg amit akarnak egy kapcsolatban, de nem is ápolják azt! Egy normális kapcsolat, majd házasság működik 20-30-40 éven keresztül is!

A tüzet táplálni KELL! Kommunikálni, szeretni egymást. Törődni egymással. Nem csalni majdnjtt sírni hogy nem ad meg semmit. Nem szabad olyan ember mellett maradni aki önző, stb.

2023. febr. 17. 11:09
 18/20 anonim ***** válasza:
57%

Figyelj nem kapkodtam el a házasságot. 8 év után jöttek a gyerekek. Azóta csak anya vagyok.

Akármit teszek. Nem hagytam el magam, edzek, csinos ruhakat hordok. Megcsinálok mindent. Viszem a kölyköket, háztartást és dolgozom is.

Nem nagyon kellene magát megerőltetnie se, megkapna mindent.

De én könyörgök azért a kevés szexért is, ami közel se olyan mint a szeretőmmel.

Fiatal vagyok, jól nézek ki, van egzisztenciám (enyém nem férjemtöl nyúlt mielőtt jönne ez a komment!), van 2 gyerekem de én könnyebben tudok tovább lépni mint ő valaha.

Szeretem a férjem és szeretném ha megváltozna. Igen megcsalom mert szükségem van arra hogy nő legyek, nőnek lássanak.

Ha látnám rajta a változást abban a pillanatban abba hagynám. Addig meg reménykedek hátha jobb lesz.

2023. febr. 17. 11:32
 19/20 anonim ***** válasza:
42%
Te nem nő vagy, hanem egy szajha.
2023. febr. 17. 11:43
 20/20 anonim ***** válasza:
66%

Ha attól érzed magad nőnek, hogy telepakolják minden lyukad, lelked rajta

ápr. 16. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!