Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves lányként mennyire ciki ha még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 21:49
1/14 anonim válasza:
Hetek óta mindennap megkerdezed, az cikibb.
2/14 anonim válasza:
Nem ciki, biztos megvan a magad baja meg miértje. Én egyet ismertem, jól nézett ki átlagos volt. Ha +50kg nálad az oka, fogyózz. Ha lófejed van akkor meg ne nyeríts legalább.
Ennyi a titok.
3/14 anonim válasza:
Egyszerűen vannak zárkózott vagy gátlásos lányok. Én is ilyen voltam 20 éves koromig (amit akkor nagyon soknak éreztem, hiszen az első csókom sem volt meg).
Szerintem semmi bajom nincs, korábban is kezdemémyeztek nálam, csak elutasítottam őket. Azóta boldogan élek a párommal, akivel 20 éves koromban ismerkedtem meg.
5/14 anonim válasza:
Kérdező! Hát verj már fel magadnak valamit, aztán már megvan oldva.
6/14 anonim válasza:
Azért ennyi idő alatt már több pasit is összeszedhettél volna!
8/14 anonim válasza:
Én inkább úgy mondanám, hogy elgondolkodtató!
9/14 anonim válasza:
Nagyon ciki, a fél ország rajtad röhög.
10/14 anonim válasza:
Nem mondom hogy ciki, de szerintem 25 évesen már érdemes túllenni rajta így vagy úgy. Jobb mint évekig azon agyalni, hogy ciki e, meg milyen lesz stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!