Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ritka, hogy egy érett nő, nagyon fiatal szeretőt tartson? Úgy érzem a korkülönbség nem sokakat foglalkoztat (21/F
Hiába teszed fel a kérdést hetente, a válaszadók többsége ugyanaz lesz, hogy az idősebb érett nőknek szex kell és nem 1-2 perces maszatolás. Egy 20 éves mit tud adni az idősebbnek? Sem tapasztalata sincs, se türelme, sem "alázata" amit a másik nem iránt kellene tanúsítani.
Egy 20 évesnek minden nő csak egy lyuk. Az érettkorosztály meg ha már sexel akkor olyat fog választani, aki velük is törődik, nemcsak a pasi maga élvezetére hajt.
9. Én ugyan nem vagyok 40, de eddig csak szűz srácokkal voltam. Nem az volt a baj velük hogy szűz volt mindkettő, hanem emberileg voltak nullák. :)
De nekem most is nálam fiatalabb párom van. :)
Én 24 leszek, ő 22. Mondjuk kettőnk közül én nézek ki 17-nek.
Neki is én vagyok az első, de nem bánom, annyira odaadó és szexuálisan is figyel rám.
Kivételek mindig vannak! :)
13. Szóval azt mondod 24 évesen nem lehet valaki érett?
Nehogy azt hidd, hogy mindenkit anyuci-apuci tart el, meg nyalja ki a seggét gyerekkora óta.
Nem azt mondom, nyilván nem vagyok teljesen önálló de az érett jelző azért érthető ilyen korban is.
Nyilván, a kérdező a milf kategóriára gondol.. :)
Vagyis 35-40 vagy afelett. Bocsi, tudom ez a kifejezés annyira nem pontos.
#14: te sem vagy elég érett, ha nem érted...
Nem arról van szó, hogy 24 évesen nem lehet valaki érett, hanem arról, hogy _általában_ még nem azok a mai srácok annyi idősen.
Nyilván vannak kivételek, de az a ritkábbik eset.
15. Nőként szóltam hozzá, remélem érted. Épp erről beszélek, hál Istennek vannak kivételek.
Nekem ez csak jó pont, én nőként sem tudnék idősebbekkel randizgatni, stb.
Persze férfi szemszögből mindig jó egy érett nő. 🤷🏻♀️
#16: igen, én is nőként írom. Vannak kivételek, de ritka.
Ahogy az is egyéni "ízlés" dolga, hogy ki milyen korosztályhoz tud/akar vonzódni, neked nem jönnek be az idősebbek, nincs ezzel baj. Sokunknak meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!