Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem fehérneműben készít szelfiket magáról. Kellene aggódnom emiatt?
Értsd meg, épp azért nem látsz semmi más jelet a képeken kívül mert olyan a munkája amilyen. Ha otthon egy üzemben dolgozna ahol mindig szem előtt van ha nem is a tiéd előtt de ismerősök stb akkor többet kellene variálnia , hogy találkozni tudjon valakivel. De itt ha mondjuk tényleg egy kolléga az illető és egyikük sem akarja felrúgni az otthoni idillt akkor pontosan tudják mikor repülnek együtt, hová, mennyi időre. Nem kell külön egyeztetni, otthon kitalálni alibit, ismerősök előtt bujkálni stb. Így azért sokkal egyszerűbb. És tudod sok nőt láttam már aki beadta a derekát. Tudod miért? Nem a pénz, nem a szerelem hanem egyszerűen az izgalom ami otthon már nincsen meg akkor sem ha szeretitek egymást és kinézetre minden jól működik. De te már nem úgy nézel rá mint egy idegen férfi , vágyakozva, kívánva minden porcikáddal, nem udvarolsz neki ezerrel, nem próbálod levenni a lábáról, stb...szóval minden ami izgató egy kezdődő kapcsolatban ahol szinte izzik a levegő. Ha egy pasi ezt ki tudja hozni egy nőből akkor annak nehéz ellenállni. Főleg ha több ezer km re teheti meg és így szinte nem kockáztat. És amikor ennyire kívánja őt valaki vagy legalábbis el tudja vele hitetni akkor küldenek szexi képeket mert az illető szerető kellően "méltányolja". Megírja vagy megmondja legközelebb miket tettek vele ezek a képek, mennyire begerjesztették, mennyire izgató rajtuk stb.. szóval a nő ezekkel is táplálja a tüzet.
Hogy ezt hogyan lehet meggátolni azt nem tudom. Próbálhatod vissza hódítani de azért ne nagyon nyomulj, ne "fojtsd" meg mert az ellenkezőjét éred el főleg ha van más akivel most nagyon egy húron vannak.
Szerintem is valami van a dolog mögött, én is akkor csinálok ilyen képeket magamról ha alkalmi partnernek küldöm,vagy ha komoly kapcsolatban vagyok akkor a páromnak.
Figyelj,nem tudnád jobban átnézni a telefonját? Sunyi dolog meg minden,de kell,hogy legyen ott más is. Titkosított chatek,vagy emailek,vagy másik facebook/instagram fiók,esetleg onlyfans?Szexoldalak? Előzményeit is nézd át,konkrétan mindent. Ha tényleg van valakije,mindent úgy sem tud eltüntetni. Ja és a törölt előzményekre is rá tudsz keresni,ott is külön még1x törölni kell,addig nem tűnik el minden ;) ha ezt nem tudja,sok mindent megnézhetsz.
A képeket pedig hozd fel először úgy, hogy valamikor amikor úton van,írj rá,hogy hiányzik,stb.. kezdeményezz chat szexet és kérj szexi képeket. Ha ez sikerült,a kövi lépés legyen az,amit már írtak,hogy felajánlod,hogy készítesz róla ilyesmit. Közben faggathatod,hogy szokott e ilyen képeket csinálni,mert nagyon igzat stb,hátha kiszedsz belőle valamit.
Esetleg lefizetni egy kollégáját nem tudnád,hogy szerezzen neked infót,nem e tud valamiről?..
Remélem segíthettem. Én ezekkel kezdeném. Ha így sem derül ki semmi,kérdezz rá konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!