Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem fehérneműben készít szelfiket magáról.
Kellene aggódnom emiatt?
Szerintem csak idő kérdése, hogy mikor rak ki fehérneműs képeket is!
2023. febr. 12. 23:45
Nyugi csak nekem küldi el őket, de ha annyira zavar, akkor elmondom le is szokta venni, főleg amikor találkozunk.
2023. febr. 12. 23:48
3/64 A kérdező kommentje:
1. Látom én is az oldalát, idáig nem rakott ki egyet sem. Miért rakna ki szerinted? Egyébként tudja, hogy nem engedném meg, erről már beszéltünk, ezért sem értem!
4/64 A kérdező kommentje:
2. Remélem, hogy csak vicceskedsz!
Nem értem az aggodalmadat tso', eleve így ismerted meg, tudtál ezekről az egoboostning tulajdonságairól akkor most miért is reklamálsz???
Mi az aggodalmad a fehérneműs képekkel? Hogy közzéteszi? Az ő teste, az ő joga, nem a tulajdonod. Hogy elküldi valakinek? Bro' ha a csajod félre akar kúrni akkor azt megteszi fehérneműs képek nélkül is.
2023. febr. 12. 23:57
2023. febr. 12. 23:58
7/64 A kérdező kommentje:
5. Hát azért nincs igazad, mert az is máshogy kitesz magáról szép, finom képeket, vagy olyan fehérneműben pózol, ami full átlátszó, és látszik mindene! A másik, a megcsalás! Pont ettől félek. Nem hiszem hogy megtette de, lehet hogy készülőben van valami, amit még el tudnék kapni időben, de nem akarok feleslegesen paranoid sem lenni.
#7 hát barátom paranoiával, idegeskedéssel, ellenőrizgetéssel te semmilyen félrelépést nem fogsz meggátolni. A félrelépéshez két dolog kell: szándék és lehetőség. Akiben az első fele megvan, az meg fogja teremteni a másodikat is.
Ellenőrizgetéssel, féltékenykedéssel még soha senki sem akadályozott meg félrelépést. Ha a csajod vissza akarod hódítani akkor miért nem cselekszel már most azonnal? Miért akarod megvárni amíg tényleg "baj" lesz? Általában olyankor már késő szokott lenni...
2023. febr. 13. 00:07
Azért teszi, mert a te véleményed már nem mérvadó neki. Inkább másoknak tetszeleg, és megnézi hogy így mennyire jön be a pasiknak. Ha jön egy nálad jobb alternatíva, akkor kezdhetsz csomagolni. Jobb esetben nem fog megcsalni, hamarabb kiteszi a szűröd.
2023. febr. 13. 00:15
10/64 A kérdező kommentje:
8. Igazad van, de mit kellene cselekednem azonnal??? Az is lehet, hogy semmi nincs és tényleg csak magának csinálja a képeket! Nem tudok női fejjel gondolkozni! Lehet hogy náluk tényleg van ilyen! Akkor meg feleslegesen keltem a feszültséget, mert egyébként meg minden rendben van!
Kapcsolódó kérdések: