Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nagyon magas pasiknak ott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon magas pasiknak ott is nagy?

Figyelt kérdés

Még nincs igazán tapasztalatom, de ahol edzésre járok ott több vízilabdás és úszó fiú is megpróbált ismerkedni velem. Olvastam korábban, hogy nincs ilyen összefüggés, de valahogy amikor ilyen 195-200 centis fiúkat látok, akkor mindig akaratlanul ez jut eszembe... :D

Szóval nagyon magas 2 méteres pasik, vagy lányok akik randiztatok már hasonlóval, mi a tapasztalatotok? Biztos jó, ha jó a méret, de kicsit tartok az anakondáktól :D

2023. febr. 12. 20:27
A kérdező szavazást indított:
Igen, nagy van nekik
Nem, találkoztam már ellenpéldákkal is
31 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
74%

Hogy te sem vagy nő kérdező, az hótziher.

Már csak a fogalmazásodból nézve is.

2023. febr. 12. 20:30
 2/26 anonim ***** válasza:
47%
2 m vagyok, 18 cm hosszú és kb 5,5 cm vastag.
2023. febr. 12. 20:32
 3/26 anonim ***** válasza:
81%

Eddig három olyan pasival volt dolgom, akik 2 méter körüliek

Mindháromnak teljesen más farka van. Egyiküknek kifejezetten nagy, a másik átlagos, a harmadik inkább kisebb de vastag.

Nincs összefüggés

Ja, és a jelenlegi pasim 167 cm, ellenben kereken 20 cm a farka.

És a lankadt méretből megintcsak nem lehet semmire következtetni.

2023. febr. 12. 20:38
 4/26 anonim válasza:
73%

Nincs össze függés a magasságal. :D

Több pasival is voltam már akik ilyen magasságban voltak, átlagos mérettel rendelkeztek. Sőt olyan is volt akinek meglepően kicsi volt 😅 jelenlegi párom, 185 centi magas és ő meg nagy szerszámmal rendelkezik. :D

2023. febr. 12. 20:49
 5/26 anonim ***** válasza:
49%
2es vagyok, azért kíváncsi lennék, mi a p.csért pontoztak le. Normális választ adtam a kérdésre.
2023. febr. 12. 20:53
 6/26 anonim ***** válasza:
53%

188 vagyok, és valamivel az átlag felett hosszúságban és vastagságban.

F, 41

2023. febr. 12. 21:17
 7/26 anonim ***** válasza:
31%
Magas vagyok, a falloszom hát nem a pici kategória ez tény.
2023. febr. 12. 21:32
 8/26 anonim ***** válasza:
73%
Semmi összefüggés nincs a testmagasság, kéz, láb, orr, fül stb. méret és a péniszméret között. Ahogy a szemszín vagy a zenei hallás között sem. Egymástól teljesen független tulajdonságok.
2023. febr. 12. 22:25
 9/26 mikeXxX ***** válasza:
25%
Ès arra tudja valaki a választ hogy ezeknek a nőknek amerikai mogyoró vagy földimogyoró mèretű az agya 🤔?
2023. febr. 13. 00:26
 10/26 anonim ***** válasza:
73%
9: honnan kellene tudnia egy fiatal lánynak? Ha a 2m-es sracoknak rendszerint nagyobb a tenyere és a lába, honnan kellene tudnia, hogy a farkaval más a helyzet?
2023. febr. 13. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!