Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon magas pasiknak ott is nagy?
Még nincs igazán tapasztalatom, de ahol edzésre járok ott több vízilabdás és úszó fiú is megpróbált ismerkedni velem. Olvastam korábban, hogy nincs ilyen összefüggés, de valahogy amikor ilyen 195-200 centis fiúkat látok, akkor mindig akaratlanul ez jut eszembe... :D
Szóval nagyon magas 2 méteres pasik, vagy lányok akik randiztatok már hasonlóval, mi a tapasztalatotok? Biztos jó, ha jó a méret, de kicsit tartok az anakondáktól :D
Hogy te sem vagy nő kérdező, az hótziher.
Már csak a fogalmazásodból nézve is.
Eddig három olyan pasival volt dolgom, akik 2 méter körüliek
Mindháromnak teljesen más farka van. Egyiküknek kifejezetten nagy, a másik átlagos, a harmadik inkább kisebb de vastag.
Nincs összefüggés
Ja, és a jelenlegi pasim 167 cm, ellenben kereken 20 cm a farka.
És a lankadt méretből megintcsak nem lehet semmire következtetni.
Nincs össze függés a magasságal. :D
Több pasival is voltam már akik ilyen magasságban voltak, átlagos mérettel rendelkeztek. Sőt olyan is volt akinek meglepően kicsi volt 😅 jelenlegi párom, 185 centi magas és ő meg nagy szerszámmal rendelkezik. :D
188 vagyok, és valamivel az átlag felett hosszúságban és vastagságban.
F, 41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!