Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
190-195 centi magas pasiknak mekkora farkuk lehet?
Figyelt kérdés
Kompatibilis lenne egy 158 centi magas lánnyal szexuálisan?
Nem okozna a méretével fájdalmat neki, ha nagy?
2020. márc. 31. 19:39
2/24 anonim válasza:
Én is csak 164 cm vagyok még is a nagyot élvezem :) 27/L
3/24 anonim válasza:
Neked se a centikkel van bajod hanem az IQ-val.
4/24 anonim válasza:
Nincs nagyobb nekunk sem.
193cm vagyok 16.5cmvel.
153cm az exem es benyelte meg a 22ot is.
5/24 anonim válasza:
195cm.magas pasinak nem nagyobb a farka mint egy 170cm magasnak.
Totál változó ez nincs így kiosztva.
Kis ember nagy bottal jár, nem véletlen ez a közmondás.
7/24 anonim válasza:
5ös nagyon joot irt. Üdv egy 157cm magas férfi. 😉
8/24 anonim válasza:
A kondi zuhanyzoban látom a nyugalmi méreteket, a 190 felettieknek átlagos vagy, de a magasságuk miatt kisebbnek tűnik
9/24 anonim válasza:
Én imádnék egy 158 centis lánnyal együtt lenni :)
193 centis vagyok, 18/4.
10/24 anonim válasza:
Ez pont olyan logikátlan kérdés minthogy a 170 centis lányoknak mekkora mellük van. Semmi köze ezeknek a méreteknek a magassághoz. Van akinek kicsi, van akinek nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!