Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küldtél magadról intim képet pasinak?
Figyelt kérdés
Mi volt vele a célod? Elérted azt? Csak a párodnak küldtél ilyet, vagy akár a szeretődnek is?
Kíváncsi vagyok a miértekre!
Akár nyugodtan privátban is válaszolhatsz! Kifejezetten lányok, nők válaszaira vagyok kíváncsi!
2023. febr. 11. 05:03
3/7 anonim 

válasza:

Mert nem akartam, hogy kapcsolatban derüljön ki, ha véletlenül nem tetszik neki és keresne egy szebb punciju nőt.
5/7 anonim 

válasza:

Küldtem, de csak szolidat...a sportklubba ment a fiukhoz.. tudtam h nekik nem mutatja, mert eleve felt. Szerettem volna, ha tudja, várom haza, de ettől függetlenül érezze jól magát! Amúgy meg vicces volt, azóta is emlegeti.
7/7 anonim 

válasza:

Mert jó volt élvezni, miközben csináltam a fotókat :D
Idegennek küldtem áll profilról, csak a bejáratok voltak lefotózva. Előtte hazudtam neki a személyes adataimról.( itt ismerkedtünk meg ) Szóval ha kiteszi azokat a képeket , akkor sem tudja meg senki, hogy én vagyok rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!