Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Volt már olyan meztele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Volt már olyan meztelen képet küldtél magadról egy nagyon fullos pasinak?

Figyelt kérdés

Nem pasid esetleg ismerősöd, vagy idegen akit követsz instán. NAGYON fullos pasira gondolok, aki annyira fullos már masztiztál is rá. Volt már olyan egy ilyen pasinak küldtetek ha nem is arccal meztelen képet, de legalább a nedves puncidról neki???

Én sosem kapok csak ilyen botoktól... de kíváncsi vagyok igazi ALFA csávók szoktak-e kapni. Én nem vagyok alfa csávó szóval biztos azért nem kaptam még. KOMOLYAN érdekel és szerintem szoktatok nekik küldeni ;)

F/25

2022. dec. 30. 15:49
A kérdező szavazást indított:
Volt
Nem küldtem még
23 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Küldtem ,aztán ő visszaküldte a spermajàt ,hogy kiverte rám:D
2022. dec. 30. 16:07
 2/9 anonim ***** válasza:
#1: Mármint képet a spermájáról, ugye? :D
2022. dec. 30. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igen képet róla:D Ahogy a tenyerében van egy nagy adag 🤣
2022. dec. 30. 16:10
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Hízelgő volt? 😄
2022. dec. 30. 16:13
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
Akkor küldj nekem is légyszi, én is visszaküldöm. 😀
2022. dec. 30. 16:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Jó van már gyerekek. Én naponta kapok meztelen képeket instán "botoktól" hekkerektől. Ne itt kéresgélj... engem az érdekel valódi nők teszneke ilyet, mert szerintem igen csak én ahhoz gyenge pasi vagyok és köszi 1es a választ!!!
2022. dec. 30. 16:16
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
3: és volt utána folytatás is élőben vagy csak hergelni akartad?
2022. dec. 30. 16:17
 8/9 anonim ***** válasza:
87%
Volt, haveri kapcsolatban vagyunk. Biszex vagyok amúgy, egy időben nagyon eltávolodtam a férfiaktól. Túlzás nélkül, ő volt az egyetlen oka hogy nem hittem magam leszbikusnak. 😂 Szóval ennyire fullos :D
2022. dec. 30. 16:17
 9/9 anonim ***** válasza:
70%
Már 26 vagyok, és rendesen öregnek érzem magam a mostani generácio mellett. De mikor én voltam tizenéves, simán kitudtam sajtolni én is intim szexi képeket néhány csajtól, volt aki magától küldött, és kért rólam is… Pedig messze nem voltam egy alfahím akkor sem.
2022. dec. 31. 08:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!