Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küldtél már magadról intim képet?
Figyelt kérdés
Meggyőződésem hogy szinte mindenki küldött már legalább egyszer. Mennyire gyakori nálatok, volt hogy kitudódott? Mi az ami látszik ilyenkor?2021. júl. 22. 15:38
1/24 anonim 

válasza:

Én férfiként nem. Nem hinném, hogy ez döntő lenne bármelyik csajnál. Én sem puncikba szoktam beleszeretni.
2/24 anonim 

válasza:

Amikor szex miatt ismerkedem, szoktam küldeni arc nélkülit.
F
3/24 anonim 

válasza:

igen küldtem már, de csak megbízható partnernek
én nem küldöm minden boldog-boldogtalannak a farkamat
4/24 anonim 

válasza:

Csak mellről de meg is bántam
Más nem látszott.
5/24 anonim 

válasza:

Igen. És ki is tudódott, visszajutott tesómhoz, aki vissza is élt vele...
6/24 anonim válasza:
En talán csak 2x. Mind a 2x a csaj kérte tolem. Magamtol soha nem kuldtem, és nem is tervezek soha, senekinek. A farkam látszodott csak rajta, semmi más. Még a háttér se. EGy állo farok, ennyi. Ki nem tudoddott. Legalábbis nem tudok rola. Anonym kuldtem a képet. Ha meg felment a netre, csak nyugodtan, egyel tobb farok van fent az 1 milliard mellé :D
9/24 anonim 

válasza:

Én is küldtem már. Minden látszott. :) 36F
10/24 anonim 

válasza:

Igen, exbarátnőimnek. Meg itt is kértem már véleményt a farkamról. Nagyon rendesek voltak az itteniek is, azt mondták, hogy szép, formás, kellőképpen vastag. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!