Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak szexre kellettek egymásnak akkor ott alszik a másik vagy szex után mindenki megy az útjára?
Ahh, én is ezt vallom.
Ha van érzelem jó együtt aludni, de ha nincs akkor csak nyűg.
Én húztam haza mindig.
Szívesen alszom vele, s újabb szex ébredés után.
Az utójáték is fontos, ami alvásba torkollhat.
45/F
Épp tegnap gondolkodtam ezen. Még nem volt amúgy ilyen kapcsolatom, de én örülnék, ha együtt aludnék a másik féllel. Már csak abból a szempontból is, hogy ha rászánok egy estét a szexre, akkor biztos nem engedném haza egy menet után. Ha nekem alkalmira van szükségem, akkor azért mert nincs időm vagy nem akarok kapcsolatot és akkor miért ne lehetne egy estét nálam? Olyankor kiélném a vágyaimat. Kicsit telhetetlen vagyok ilyen szempontból, szóval ha mellettem feküdne a másik fél akkor igazából nyilván nem aludni maradna nálam és egyébként is, a reggeli kómás szexnél nincs jobb..:)
De nekem ebben tényleg nincs tapasztalatom, nem tudom hogy működnek az ilyen kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!