Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha csak szexre kellettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak szexre kellettek egymásnak akkor ott alszik a másik vagy szex után mindenki megy az útjára?

Figyelt kérdés
Pont erről beszéltem egy lánybarátommal, azt mondta hogy neki nem tetszene ha utánna mellette aludna valaki aki csak szexre van, neki az ágy ilyen romantikus meghitt hely ahol csak az alszik vele akit szeret. Belegondolva én sem feltétlen szeretném ha a dugókomám ott szuszogna a nyakamban, bár attól is függ hogy milyen ember.
2023. febr. 10. 00:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Eddig asszem mindig inkább hazamentem, kényelmesebb volt otthon.
2023. febr. 10. 00:32
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Jól esne utána összebújni, ölelkezni, de inkább hazamegyek
2023. febr. 10. 00:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Amúgy nem értem mikor valaki azért szól be mert "Dugjon veled azt menjen haza, ennyire kell?" Mintha a nők nem élveznék a dugást..
2023. febr. 10. 00:38
 4/12 anonim ***** válasza:
33%
Ha valamilyen szinten kötődsz érzelmileg akkor ottalszol, amúgy nem.
2023. febr. 10. 00:59
 5/12 anonim ***** válasza:
72%

Ahh, én is ezt vallom.

Ha van érzelem jó együtt aludni, de ha nincs akkor csak nyűg.

Én húztam haza mindig.

2023. febr. 10. 02:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem dob ki szex után, simán ott alszom. Főleg ha messze van az otthonomtól a lakása. Nem kell ebből ügyet csinálni. F40
2023. febr. 10. 05:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Szívesen alszom vele, s újabb szex ébredés után.

Az utójáték is fontos, ami alvásba torkollhat.

45/F

2023. febr. 10. 05:10
 8/12 anonim ***** válasza:
80%
Mivel hajnalban is leszop, így marad.
2023. febr. 10. 06:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire nem alszunk együtt utána. Nyilván vannak kivételes esetek, amikor pl messzebb mentem nőhöz, és kényelmesebb volt másnap hazautazni, vagy épp több napra terveztünk amúgy is. De ha csak szex miatt futunk össze, akkor ha az megvan, és nem volt más tervezve utána akkor mindenki megy a dolgára. 32/F
2023. febr. 10. 06:57
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Épp tegnap gondolkodtam ezen. Még nem volt amúgy ilyen kapcsolatom, de én örülnék, ha együtt aludnék a másik féllel. Már csak abból a szempontból is, hogy ha rászánok egy estét a szexre, akkor biztos nem engedném haza egy menet után. Ha nekem alkalmira van szükségem, akkor azért mert nincs időm vagy nem akarok kapcsolatot és akkor miért ne lehetne egy estét nálam? Olyankor kiélném a vágyaimat. Kicsit telhetetlen vagyok ilyen szempontból, szóval ha mellettem feküdne a másik fél akkor igazából nyilván nem aludni maradna nálam és egyébként is, a reggeli kómás szexnél nincs jobb..:)

De nekem ebben tényleg nincs tapasztalatom, nem tudom hogy működnek az ilyen kapcsolatok.

2023. febr. 10. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!