Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál plug viselésével kinek milyen tapasztalata van?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is irjatok2023. febr. 9. 21:14
11/17 anonim válasza:
Jól kitagit és utána jó a szex. Amikor csípőset eszem előtte akkor a pasim farkát is csípi, azt szereti nagyon. Meg ha kukoricát is ettem előtte akkor azt meg is eszi utána a farkárol. Ne menjen kárba az étel.
13/17 anonim válasza:
Ha van lehetőségem szoktam használni. Kellemes érzés ahogy bennem van. Volt hogy majd nem egész nap, csak ki kell venni időnként síkosítani. F
14/17 anonim válasza:
Milyen anyagú plugod van, és milyen síkosítót használsz hozzá? Hány órát bír neked egy síkosítás?
15/17 anonim válasza:
nekem van olyan latexbugyim amibe be van szerkesztve az analplug-(cserelheto nagyobbra vastagabbra)- ezt sziveseen hordom a varosban is setalva! elkepzelem egy egy padon ulve vagy kavezo teraszan hogy "ha tudnak mit hordok eppen"-................izgi nagyon! neha alvashoz is felveszem!
Erzsi
16/17 anonim válasza:
Milyen???? Szuper ezt full heteroszexuális férfiként mondom. Most is a fenekemben van!!!
17/17 mooti válasza:
Nagyon szeretem hordani. Van mikor dolgozni is elmegyek, hogy fenn van.
Kellemesen kitölt és jó érzés mikor mozgok, gugolok.
Hetero férfi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!