Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme ünnepelni a Valentin napot?
Figyelt kérdés
Ismét egy lehetőség pár drága vacak megvételére.2023. febr. 9. 13:58
1/8 anonim válasza:
Senkinek sem kötelező, nekem sem az. :)
2/8 anonim válasza:
Aki csak vett dolgokban tudja kimutatni hogy mennyire szereti a párját az valójában nem szereti igazán
3/8 anonim válasza:
Persze, én is utálom hogy marketinget csinálnak az olyan ünnepekből ahol ajándékozni szokás.
Nálam viszont sosem erről szólt a Valentin nap. Ez a szerelmedről szól, és szerintem ott sokkal többet ad például egy figyelmes és odaadó szex, ahol figyelsz a másik amúgy nem mindig kiélt preferenciáira/fétiseire, mint egy Merci csoki vagy egy virág. Az sem árt, de nem az a lényeg. Ez egy alkalom rá hogy kicsit elkényeztesd a másikat és erősítsd a szeretetet köztetek.
6/8 anonim válasza:
Valaki szeret ünnepelni, és igénye van az ilyesmire. De ha neked nincs erre igényed, nem muszáj ünnepelni.
7/8 anonim válasza:
Pacsi: szerintem sincs semmi értelme. Ma ezzel-, jövőre már nem bizti, hogy ugyanazzal kavarnak a zemberek.
8/8 anonim válasza:
Semmi. Amerikai ostobaság, mint a helovin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!