Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők igazából nem mindegy hogy mekkora a partner pénisze?
Vicces ahogy nyomulnak a kisfarkúak. Saját magatokon kívül kit akartok átverni? Ha egy nő csak egyetlen egyszer is volt nagyobb mérettel, utána már csak röhög rajtatok...
24L
Nem apró férfiként mindig örömmel olvasom az itteni hozzászólásokat arról, hogy a barátnők megnyugtatják a GYK-s kollégákat, hogy a naggyal milyen vacak volt.
Nos olyannal már találkoztam, hogy a csaj azt mondta, hogy legyen óvatos. Olyannal is, hogy kért, hogy hagyjak neki időt rátágulni. Hogy az elején ne vaduljunk.
De olyannal még sosem találkoztam, hogy azt mondta volna, hogy "köszi, nem kell ez a méret, ez nekem túl nagy". Olyannal sem, aki ne jött volna vissza repetázni.
Bezzeg a GYK-s sácok barátnői mind-mind hálásak a pici farokért. Véletlenül sem arról van szó, hogy nem akarják megbántani a sok mimóza lelkűt, aki szerint 12 centi több mint elég a menyországhoz.
Egyet mondhatok! Akinek a barátnője ezzel jön, az örüljön, mert a csaj tényleg szerelmes bele, és figyel az érzéseire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!