Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyeim , lennétek nős pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim , lennétek nős pasi szeretői?

Figyelt kérdés

Még akkor is ha dagi az illető?

Vagy csak a külső ami számít?

Belső értékek , jó humor mi az ami fontos nektek , ha már szerető?

2023. febr. 5. 17:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem
2023. febr. 5. 17:33
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem
2023. febr. 5. 17:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Senkinek nem lennék a szeretője, nincs ilyesmihez gusztusom.
2023. febr. 5. 17:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, pláne hogy még dagadt is vagy
2023. febr. 5. 17:41
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem vállalnék ilyen kapcsolatot. A szememben nincs sok értéke azoknak az embereknek, akik gerinctelen módon verik át a párjukat és félrekúrnak titokban. Ha valami nem működik otthon, tegyünk pontot a végére, és kezdjünk tiszta lappal.
2023. febr. 5. 17:45
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem, senki szeretője nem lennék, van bennem ennyi gerinc, főleg nem egy túlsúlyos emberrel..
2023. febr. 5. 17:46
 7/16 anonim ***** válasza:
54%
Voltam már nős pasi szeretője és bármikor lennék újra, ha bejön az illető. Legjobb, mert garantáltan ő sem akar többet.
2023. febr. 5. 17:49
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem,nőssel nem kezdenék.
2023. febr. 5. 17:58
 9/16 anonim válasza:
58%

Nekem a 7.-dik emberem válassza emberibb,mint az ,hogy nem,nem..stb.....nem.

Hány olyan esetről tudok ,hogy a szeretö nem mindig egy 100 km lakó nő ,hanem a feleség egyik barátnője az akivel van a szeretöi kapcsolat.S ilyen esetekben lehet hallani arról,hogy:- a feleség ezt nem hitte volna a barátnöjéről.

-Sose volt ilyen .Mindig azt mondta,hogy nem kezdene ki egy nős pasivval,de mégis lefeküdt a férjemel .

-Nem is értem

-Nem az fáj,hogy megcsalt az az állat,hanem az a barátnőm volt az akiről nem gondoltam volna.

Jó ez a kis gondolat ,lehet,hogy nagyon specifikus,de kinek a fejébben nem volt az a gondolat(mind1 milyen nemű):-Hmm mi jobban összeillünk ,miért nem vellem van!!!!!

S amig gondolat addig az nem vagyok szeretőmegc.DE amit már ráhajatsz arra a nőre/férfira akkor könnyen lehetsz szerető.

2023. febr. 5. 18:18
 10/16 anonim ***** válasza:
76%
#9-hez hívjon már valaki egy tolmácsot
2023. febr. 5. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!