Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, szeretitek-e ha a pasi a fületekbe sóhajt/lehel/nyög?
Nem feltétlenül szeretkezés közben, hanem pl. a csókolózást megszakítva, nyakcsókolgatás közben.
Eddig valahogy nem engedtem el magam annyira, hogy így tegyek. Talán kicsit attól tartok, hogy bolondnak nézne a hölgy, hogy : "Mit liheg ez ide, amikor még nem is csinálunk olyat..?!"
Nyilván nagyon halkra gondoltam, amit csak az érintett hölgy hall.
Hmm... ha végre ismét lesz kit puszilgatni,babusgatni, akkor lehet, hogy ezt kiengedem magamból...
Ha csak úgy random belenyög mikor semmi oka rá nyakcsókolgatás közben az pont azt a reakciót váltaná ki amit leírtál. Mi a francot csinál ez??!
De ha szex közben, az izgató. Esetleg ha verem a farkát és egymásba kapaszkodunk akkor is nyöghet, de úgy random ne!
Nem, nagyon irritáló és nem tudom miért csinálják ezt többen is. Próbáld már ki, hogy belefújnak a füledbe, nagyon nem kellemes. Mivel a lihegés, belebeszélés, susmorgás mind olyan, hogy folyamat távozik nagyobb mennyiségű levegő a szádon keresztül, marha kellemetlen tud lenni. Fülharapdálás ugyanez. Kevesen tartják vissza a levegővételt közben, így az is szar érzés, mert közben a fülembe fújtat.
Miért nem lehet csak úgy simán sóhajtani meg nyögni, minek kell ezt a másik fülébe csinálni?🤷🏻♀️
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!