Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szaladtok mosdani miután belétek élvez a pasi vagy szeretitek a megtöltöttség érzését?
Figyelt kérdés
2021. szept. 9. 19:06
1/10 anonim válasza:
Ez nem megtoltottseg, hanem kifolyas, ragadas. Viszont az agy mellett zsebkendo, plane nedves torlokendo mellett maradnek, de hacsak nem naszejszaka, nagy lamur, napi szinten ilyen agynemu nem jo.
2/10 mantis religiosa válasza:
" a megtöltöttség érzése"
Nagyon költői vagy! 😄😄
4/10 anonim válasza:
Nem szeretem ha bennem megy el a pasi mert baromi macerás rendesen kimosni onnan a cuccot.
5/10 anonim válasza:
4:
Ki lehet egyáltalán mosni rendesen? Bocsi a hülye kérdésert.
6/10 anonim válasza:
Nem igazán. Nekem az a tapasztalatom, hogy hiába zuhanyzod meg nyulat be kiszedni a cuccot, mindig marad valamennyi és undorító hogy órákkal később is szivárog meg ragad.
8/10 anonim válasza:
Hát én akkor kivétel leszek. Sosem szaladok zuhanyozni, inkább össze bújunk. Van erre egy külön törölköző, megtörlöm magam, és magam alá terítem. Ennyi. Egy szenvedélyes menet után amúgy is alig van erőm lábra állni, nemám futni fürdeni. Egyáltalán nem kellemetlen, nem érzem extrém ragadósnak, és erős túlzás, hogy nem jön ki az ágyneműből. Ráér az a zuhany, a sperma nem valami undorító méreg. Nekem bőven megér ennyit az érzés, hogy bennem megy el, hogy érzem a meleg, lüktető érzést, ahogy magamhoz ölelem.
9/10 anonim válasza:
zsebkendővel letörlöm nagyját, mert így is sűrűn kell ágyneműt cserélni, mert extrém nedves vagyok, nem zavar, szeretem, hogy bennem megy el
10/10 anonim válasza:
Csatlakozom a nyolcashoz, én is szeretem a párom nedveit magamban, magamon érezni, rám kimondottan jótékonyan hat. Eszem ágában sincs megszabadulni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!