Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hány pasit szoktatok bevallani hogy volt mint stexpartner és mennyi volt valójában?Mennyit titktok el?
Figyelt kérdés
2023. jan. 30. 08:16
2/13 anonim válasza:
Annyit mondok,amennyi volt,nincs benne titok.
3/13 anonim válasza:
Én egyet letagadok. Öt helyett négyet mondok. Nem a számok miatt, hanem a szégyen miatt, amit érzek az illetővel kapcsolatban, nem szeretnék róla beszélni.
4/13 anonim válasza:
Sosem kérdezte senki de annyit mobdok amennyi volt. Más huszonévesen többel volt mint én fél évszázad alatt 😂
5/13 anonim válasza:
Ha valaki esetleg rákérdez, elmondom. Semmi értelme hazudozni.
6/13 anonim válasza:
Bár ilyen arányban lennének őszinték a nők a valóságban is, mint az eddig született válaszok.
7/13 anonim válasza:
Nem szokásuk megkérdezni, vagy is tőlem nem sokan kérdezték még meg :D
A férjem tudja mennyivel voltam, de volt akinek nem mondtam annyit, mert prüd volt a srác....
8/13 anonim válasza:
Sosem érdekelt előttem hány pasival mit csinált, így nem is vájkáltam egyetlen exem múltjában sem. Ha maguktól elmondták sem vàltoztatott semmin az érzéseimen az éppen aktuális iránt.
9/13 anonim válasza:
3 az igazság és ennyit is mondok, ha valaki megkérdezi
10/13 anonim válasza:
Bevallalom a feketebarany szerepet. 11 pasival voltam, szerintem eddig jol valasztottam, mert egyet sem bántam meg. Ketten kerdeztek meg ezt. Azt mondtam 10 alatt, mert akkor tenyleg annyi volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!