Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló csajok! Nektek elég a maszti vagy néha szexpartnert is kerestek?
Én kedvelem az "énidőt"! Önkielégítés közben azt kapom, amit valóban élvezek, ami az aktuális hangulatomnak megfelelő és mindig kielégülök. ;) Különbözőképp szoktam maszturbálni. Néha elég egy gyors menet kézzel, máskor megadom a módját, gyertyafény, zene, fürdő. Ritkán némi exrának is hódolok.
Fiatalon még romantikusabb, illetve álmodozóbb voltam. Akkor kizárólag szerelem alapon képzeltem a viszonyt. Vagyis valami olyasmi szerint. Idővel rájöttem, ez csak a saját lelkiállapot és nem holmi mesebeli álom szerelemi élmény. Amikor éppen minden jól megy az életemben, sikeres vagyok, akkor a pasikat is rózsaszín szemüvegen keresztül látom. Amikor viszont pocsék napjaim vannak, semmi nem sikerül, akkor ugyanazokat az embereket akár kellemetlennek érzem. Ha ilyenkor szólít le, akkor egy tahó, aki zavar és kopjon le. Jó napomon viszont megeshet, hogy berántottam volna az ágyamba. ;)
Két gyerek és válás után már tudatosan kerestem partnert. Aki szimpatikus, akivel jól érzem magam, avval nem szórakozom sokáig, gyerünk lássuk, mit tud, megfelel-e számomra. Akivel a szex is jó, avval lehet hosszútávú a viszony, aki béna az ágyban, annak viszlát, ne pazaroljuk egymás idejét.
Válás után három olyan párom is volt, aki vidéki lévén hétvégénkként járt fel hozzám Budapestre. Eleinte persze csak randizni, majd nálam is aludtak. Egyikkel főleg csak szex volt, másikkal már eljártunk programokra, még nyaralni is voltunk. (a szemétláda ott szakított velem, hazafelé pedig félúton leszállt a buszról a lakóhelye közelében) A harmadik viszont a férjem lett! Vele fél évig találkozgattunk így, majd összeköltöztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!