Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló csajok! Nektek elég a maszti vagy néha szexpartnert is kerestek?
Figyelt kérdés
Nektek bőven elég a maszti vagy néha ha már nagyon kivagytok akkor kerestek szexpartnert? Idáig hol találtatok pasit erre?2023. febr. 8. 12:24
1/15 anonim válasza:
Elég a maszti, ha nem szeretem akk úgysem fogom megkívánni
2/15 anonim válasza:
Pár évig elvoltam egyedül, játékszerekkel. Aztán Itt találtam egyszer. Randizásnak indult, de nem kerültünk közelebb, így csak egyszeri alkalom lett. Többek között amiatt is, hogy nem volt jó.
3/15 anonim válasza:
hát nekem a maszti csak egyfajta pillanatnyi tűzoltás. ideig óráig segít
jobban szeretem egy partnerrel, de ez nem jelenti azt, hogy bárkivel azonnal ágyba bújok, aki csak rám néz.
szexkapcsolatom nem volt, nem is vágyom rá.
viszont ha megismerek egy fiút, akivel úgy gondolom, hogy akár több is lehetne, akkor belemegyek gyorsan a szexbe. ha meg csak 1 éjszaka volt, legalább jó volt. remélhetőleg
4/15 anonim válasza:
Jó lenne partner csak nincs:(
54f
5/15 A kérdező kommentje:
# 4
Te csajszinak gondolod magad? :D
2023. febr. 8. 12:38
6/15 anonim válasza:
Inkább maszti, mint szexpartner. Ellehet lenni vele addig, amíg nem találok valakit.:) Szexpartnerem életemben egyszer volt, de én inkább tekintettem egy barátság extrákkal kapcsolatnak, mert amíg tartott a viszony köztünk, végig beszélgettünk/kerestük egymás társaságát, buliztunk együtt, programoztunk stb stb, tehát bőven nem csak szexelni jártunk össze. Ennek ellenére nagyon rosszul végződött a történet, szóval ilyenbe soha többet nem fogok belemenni. Egyszer megtettem és egy életre elment attól a kedvem, hogy kapcsolat nélkül szexeljek. 100x előbb választom a masztit, nem kérdés.
7/15 anonim válasza:
Nem elég, de attól még nem fognak bárkivel csak úgy csettintésre dugni mert az illetőnek farka van. Utóbbi tulajdonsággal rendelkezik még Magyarországon másik pár millió ember és legalább 50-100 a környezetéből, a neten meg naponta kapnak ennyi "felajánlást" legalább.
8/15 anonim válasza:
A maszti nem elég, barátság extrákkal pedig nem játszik.
9/15 anonim válasza:
Neem elég.. a maszti az csak egy kicsit csillapítja a vágyaimat, de ezért nem fekszem le bárkivel.
Szexpartnerem van már fél éve, akivel sajnos csak havonta 1 x tudunk találkozni a távolság miatt.
10/15 A kérdező kommentje:
# 8
Akkor mi van helyette ha barátság extrákkal nem játszik?
2023. febr. 8. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!