Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló szülőként a szexpartnereteket (aki mondjuk hosszú időn át, rendszeresen átjár) összeismertetitek a gyerek (ek) kel? Ha igen, kommentálja/"hozzászól"/"beleszól" a gyereknevelésbe? Vagy az már túlmegy a szeretői szerepkörön?
Köszi. :)
Úgy amúgy nem zavarna, mert nem mond semmi rosszat, de ő mondta, hogy ez csak szex. Úgy gondolom (neki is elmondtam), hogy akkor ha véletlenül úgy adódik is, hogy a gyerekekkel találkozik, akkor előttük maradjon a baráti látszat. Azt mondja, nem akar apáskodni... de akkor úgy gondolom, nem áll le a gyerekkel, hogy "jó, bemegyünk a boltba, de csak egy vizet veszünk..." (szomjas volt elméletileg, gyakorlatilag meg csak rámondja. én le szoktam rendezni annyival, hogy ok, mindjárt otthon vagyunk és ihatsz/ehetsz/kapsz ott csokit. persze csak ha tényleg mindjárt otthon vagyunk.) és nem akarja az én gyerekemet tologatni a babakocsijában, nem mondja neki, hogy legközelebb hoz neki ezt vagy azt (nem a megnyerés céljából,mert igaziból a szimpátia megvan mindenféle csoki, cukor, játék nélkül).
Bocsi, hogy ide zúdítom, neki is mondtam már, csak olyan jó lenne, ha nem csak a magam véleménye lenne, hátha hülyén gondolkodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!