Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló szülőként a szexpartnereteket (aki mondjuk hosszú időn át, rendszeresen átjár) összeismertetitek a gyerek (ek) kel? Ha igen, kommentálja/"hozzászól"/"beleszól" a gyereknevelésbe? Vagy az már túlmegy a szeretői szerepkörön?
Figyelt kérdés
2017. júl. 22. 21:06
11/15 anonim válasza:
Akkor a második még megállhatná a helyét az első megvalósulása nélkül :D
12/15 A kérdező kommentje:
az nem lenne ugyan az! :) én szeretem, ha ő van velem. :)
Csak a játékszabályokat kellene betartania. Én is betartom...
2017. júl. 22. 22:16
13/15 anonim válasza:
Ha élettárs akkor érezheti a jogot h beleszóljon. Ha érintve van az adott szituációban akkor valamit kell reagálnia. Az pedig a sajátja lesz mivel te nem adtál neki listát h mit mondhat a gyereknek.
Ha távol akarod tartani a családi dolgoktól akkor ne vidd őt oda amikor a gyerekekkel vagy!
14/15 A kérdező kommentje:
Átjár hozzánk. Nem akarom távoltartani, de ő ragaszkodik ahhoz, hogy nem tud többet, csak szexet adni. Ha csak annyit tud adni, akkor ugyebár nem vagyok neki senki, nem jelentek semmit. Ha így van velem, akkor bármikor lecserélhet egy jobbra, szebbre, okosabbra vagy bármi, esetleg olyanra, akit szeret. Ha pedig ez megtörténik, akkor a gyerekek életéből is eltűnik... konnyebb kimagyarazni, hogy egy szimpla barát miert tűnik el, minthogy valaki, aki közelebb áll hozzánk miért lép le.
2017. júl. 23. 08:08
15/15 anonim válasza:
Persze, hogy nem lenne ugyanaz, hanem jobb :) Na jó hagyom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!