Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha az ember normális ráír egy lányra egyből flegmázik meg nem válaszolgat de amikor a perverz faszok írogatnak nekik azok érdeklik?
Figyelt kérdés
2023. febr. 8. 07:15
1/17 anonim válasza:
Mert a perverz f@szok jól néznek ki.
2/17 anonim válasza:
Ez megint egy általanositás. Általában, ha hülye perverz módon ír akkor szimplán letiltanak. A "normálisan ráír" pedig lehet szimpla unalmas közhely amit odaböffentesz a másik 10 pasi mellett.
Ezt még én is tudom pedig férfi vagyok.
3/17 A kérdező kommentje:
erre mondjuk nem is gondoltam xd
2023. febr. 8. 07:22
4/17 anonim válasza:
Ha lány lennél te sem írnál vissza, ezt elhiheted
5/17 A kérdező kommentje:
Ha lány lennék a perverz csávókra buknák?
2023. febr. 8. 07:52
6/17 anonim válasza:
Kinek mi a normális szöveg. Az is "normális" ha csak annyit ír, hogy szia, az is ha szia mizu? Az is ha nagyon csinos vagy, szeretnélek megismerni stb stb. Csak az a probléma, hogy ezzel napi szinten találkozunk, és ennyivel nem tudunk mit kezdeni..
7/17 A kérdező kommentje:
Ja bocsánat de a faszküldéssel meg tudtok mit kezdeni?
2023. febr. 8. 08:09
8/17 anonim válasza:
Mert normális dolgokról bármikor,bárkivel lehet beszélgetni,itt viszont egy anonim oldalon,pont azokról a dolgokról akarnak,amihez egyébként nem adnák az arcukat,nevüket. Más kérdés,hogy a pasik egyből félreértik és nyomulni kezdenek,holott sok esetben csak beszélgetés lenne.
9/17 A kérdező kommentje:
Hát nekem pont ez az érdekes hogy anonim oldal, végre ráír valaki aki nem szexre megy még is egyből tiltás flegmázás
2023. febr. 8. 08:34
10/17 anonim válasza:
Páran kikosaraztak/ghostoltak téged, erre most fel vagy háborodva, és túláltalánosítasz hogy "minden nő szemét". Fel kéne nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!