Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kedvesemmel álmában beszélgett...

Kedvesemmel álmában beszélgettünk. Éjszakai beszélgetés közben szépen elszunnyadt, majd más hangon válaszolgatott, miközben láthatóan álmodott. Ez normális?

Figyelt kérdés
Azt mondta, a Héttoronyban vagyunk. A milyen ott kérdésre azt válaszolta, itt vagyunk bezárva, a Héttoronyba még mindig be vagyunk zárva. Nagyon érdekes élmény volt. Ő semmire nem emlékszik. Mit jelenthet?

2021. jún. 17. 03:08
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Valóban az. Spiribb utalásra gondoltam, de ez jobb.

2021. jún. 17. 03:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Egri csillagokról nem esett szó az elmúlt napokban?
2021. jún. 17. 03:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy Gyűrűk urát nézett és nem 7,hanem 2 torony? Gandalfnak hitte magát.
2021. jún. 17. 10:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem esett szó ilyemikről. De egész ledöbbentem. Nem realizáltam., hogy létezik ilyen hely. Kedvesem közel egy év múlva Isztambulba megy fél év erejéig tanulmányi útra. Így már teljesen konkrét. Arra azért kíváncsi lennék, hogy ez a börtönhasonlat vajon pozitív vagy negatív gondolattásrítás. Köszönöm a segítséget!:)
2021. jún. 17. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!