Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak legnagyobb része jó az ágyban és kitud elégíteni egy nőt?
A férfiak többsége szarul kommunikál, nem figyel oda, azt hiszi a saját vágyai kielégítésétől a másiknak is k.rva jó lesz. Ezen felül süket fülekre találnak a másik óvatosabb vagy nyersebb visszajelzései. Majd jön a durci, meg a bezzeg a többi nőnek jó volt stb-stb.
Szóval a kivételeket igen csak meg kell becsülni!
És nem kitud elégíteni, hanem ki tud elégíteni. Mert nem kitud, hanem kielégít.
Szerintem sok nő és férfi is szemet huny a probléma fölött egy házasságban, vagy tartós kapcsolatban. Ebben is vannak fokozatok. Van, aki nem annyira jó az ágyban, de azért nem is tarthatatlanul rossz, viszont egyéb emberi tulajdonságai olyanok, ami miatt a párja szívesen él vele, még akkor is, ha életében már mással volt jobb is a szex. Van olyan is, amikor a szex jó, de egyéb téren nem illenek össze. Az utóbbi esetben szerintem inkább tönkremegy a kapcsolat, mint a '
"nem a legjobb" szex miatt.
Sajnos nem.😊
De biztos vagyok benne mindenkinek meg van a párja, és abban is hogy mindenkinek más jön be.
Sajnos igaz, hogy nem tudunk szexelni normálisan.
Nekem az a szerencsém 2 hosszabb kapcsolatom volt és a mostani azért élvezi velem mert én tanultam, mit és hogyan csináljak. Visszajelzést kértem és addig csináltam amíg nem voltam jó :)
Pl: barátnőm nem nagyon akarta hogy nyaljam, aztán egyszer engedte és meglepődött hogy elélvezett, mert senki nem tudott nyalni még így. Igaz sok alkalmi kapcsolata volt inkább.
Viszont pl a farkammal nem tudom elélveztetni... pedig 18cm, örülök és megvagyok vele elégedve, de valamiért sose tudtam vele orgazmust adni, de mai napig próbálkozom és amíg nem megy addig ott a szám. Csak akarni kell és tudni mi kell a másiknak, de aki csak durr bele azzal sz*r lesz mindig.
26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!