Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek az tetszik ha egy csávónak sok kapcsolata volt már?
Figyelt kérdés
Mindig érdemes egy kicsivel nagyobb számot mondani mint a valóság?2023. febr. 7. 22:29
11/35 anonim válasza:
Egyéni dolog. Számomra egyáltalán nem vonzó ha egy pasi átment egy fél városnyi nőn. A férjem pl velem vesztette el a szüzességét annak idején. Én ennek örülök. Ő 3 évvel fiatalabb egyébként. Azt sajnálom csak, hogy nem ismertük meg egymást előbb, akkor én is vele lehettem volna először, de most már mindegy.
12/35 anonim válasza:
Hazudni nem célravezető. Előbbutőbb úgyis lebuksz és bukod a csajt.
13/35 anonim válasza:
Kérdező, a becsület a célravezető! (...nem is értem, ez sokaknak miért nem evidens...)
De, hogy a kérdésre is válaszoljak: nekem személy szerint nem.
14/35 anonim válasza:
Soha nem fogom elmondani a barátnőmnek hogy vagy 250 lánnyal voltam. Azt hiszem 10-et mondtam neki🤷♂️
15/35 A kérdező kommentje:
Ha oszinte a csajjal valaki ugy is bagyon gyorsan offolja
2023. febr. 8. 05:57
16/35 anonim válasza:
Úgy látom, te "nagyon" értesz a nőkhöz kérdező! Ja, nem, csak vicceltem.
17/35 anonim válasza:
Nem, sőt ha túl sok volt az kiábrándító
18/35 A kérdező kommentje:
Azért csak észreveszem mikor offolnak mikor nem :)
2023. febr. 8. 07:53
19/35 anonim válasza:
Érdekes h nem szimpi nekik de mégse a szűzfiukához rohannak hanem bugyinedvesitő alfacsedhez
20/35 anonim válasza:
#19 nem csak ez a két véglet van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!