Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez úgy lehet, ha tetszik is az adott személy vagy bármilyen nőnemű egyeddel képes lenne rá?
Van egy családos pasi aki a munkahelyen néha közeledik hozzám. Baráti jellegű témákkal chaten is írogat, de élőben néha kicsit átlép egy határt.
Múltkor szemben ült velem a fotelban, egy kicsit dekoltáltabb felső volt rajtam, beszéltem neki a hétvégémről, és mikor felállt, láttam hogy nerevedése van, akkor megkérdezte hogy elővegye-e és az ujjaimat a péniszéhez akarta nyomni. Aztán mondtam hogy én ezt úgy nem szeretném hogy barátnője van. Megtudtam hogy a szerelmével kevés köztük az intimitás (nem tudom elhiggyem-e). Néha egész kellemetlen témákról kell elterelnem a szót, nem egyszer kérdezett már a nemi szervemről is.
Sokszor akar pozitív visszajelzést is magáról, h hogy néz ki stb. Az ilyen férfiak ezeket bármelyik nővel megtrszik vagy csak azzal, akihez vonzódnak is? Mert kb 0 tiszteletet érzek irányában és sztem csak egy skaplvadász
Szerintem az ilyen ember csak dugni akar
Vagy tényleg nem jó a kapcsolatába a szex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!