Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan eset, hogy egy 50 körüli férfi visszautasítsa egy gyönyörű, intelligens, kedves, 25 év körüli nő szerelmes-vágyódó közeledését?

Figyelt kérdés

Tehát minden okés a csajjal, ráadásul bombázó. Megvan a saját élete, annyi a kattja csak, hogy teljesen ráindult erre a férfire.

Szerintetek léteznek olyan körülmények, hogy erre az 50 körüli férfi nemet mondjon? Mi lehet ilyen esetben a legjellemzőbb reakció a férfiak részéről, szerintetek a többségük "élne a lehetőséggel"?

2023. febr. 7. 21:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Létezik!

A Feleségem olyan, amilyen, de senkire nem cserélném!

55/ffi

2023. febr. 8. 04:53
 12/20 anonim ***** válasza:
6%

Pfúú...ezt az öntömjénezést!... Majdnem kifordult a belem!

Jóanyám mondta mindig: "öndícséret büdös" 🤢🤮

2023. febr. 8. 05:51
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
Persze, létezik. Hiába jön be neki amúgy a csaj (tételezzük fel ezt), lehet, hogy nem akarja kockáztatni a házasságát, munkáját, akármit.
2023. febr. 8. 07:28
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Létezik mert tudja h a nőt a pénze érdekli XD
2023. febr. 8. 08:05
 15/20 anonim ***** válasza:
Na mentem hányni.
2023. febr. 8. 09:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Létezik.Ideje lenne már ezt az "a férfiak ösztönlények"cimkét hanyagolni.

Egy 50 es férfi nem biztos hogy összesesik egy jő nőtől.Ezt inkább a tinifiúcskákra lehetne ráhúzni akik ha meglátnak az utcán egy nőt ,akkor máris elcseppennek!Az 50 es jóeséllyel megélt már pár kapcsolatot meg kalandot és hogy úgymondjam nem egy akkora szam már, ha meglatod a 2173ik jó nőt.

(Kepletesen mondva).

Másrészt számos kisezer oka lehet.

1.Van kielégítő boldog kapcsolata.Nem tenné tönkre egy esetleges kaladért!

2.Nem ér rá erre.

(Röhelyesnek tűnik de pld felmerülhet benne a sok fáradságos meló ,meg idő amit bele kellene fektetni).

Hogy idézzek egy idepasszoló szólást,amikor a fiatal bika szól az öregnek:Hú mennyi jó kis tehén van odalent a völgyben!!Menjünk,siessünk ba$$uk meg mindet!!

Erre az öreg bika!!Ha ba$$ni akarnak,majd feljönnek!!

3.Megvan a saját rutinja és nem szeretné ezt felborítani..stb stb

Szvl igen.Van ilyen.

2023. febr. 8. 09:51
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt vagyok én! Idén leszek ötven. Nős vagyok és nem kívánom megcsalni a feleségem, még a példában szereplő ideális hölggyel sem.
2023. febr. 8. 09:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok még ötven körüli, de igen, ha párkapcsolatban lennék, és amúgy is, a nem az nem, lehet bombázó, és fiatal, meg is feszülhet ha én nem szeretnék tőle semmit.
2023. febr. 8. 09:57
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindenkinek, több nagyon szimpatikus válasz érkezett. :) Engem is zavar ez "a férfiak ösztönlények" toposz, tetszik, hogy vegyesek a reakciók itt is.

Az viszont meglep, hogy legtöbben azt hitték, valóságos a sztori. Én csak egy általános szitut szerettem volna lefesteni. :D Még a nememet sem árultam el.

2023. febr. 8. 22:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagyon unatkozhatsz 😂😂😂😂
2023. febr. 9. 05:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!