Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem az egyetlen fiú barátomba, de visszautasított.Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az a sztori hogy kb. ovis korunk óta ismerjük egymást. Anyukám legjobb barátnőjének a fia.Ősszel kezdődött az egész hogy úgy éreztem szerelmes lettem belé. Áprilisban végre rávettem magam hogy elmondjam neki. De ő azt mondta hogy sajnálja, de nem. Nem akarom tönkretenni a sokéves barátságunkat. Mit lehet ilyenkor tenni?2022. máj. 13. 19:03
1/4 anonim válasza:
A barátságnak szerintem már annyi, mivel te többet akarsz tőle. Nem barátként tekintesz rá, és ha összejön valakivel, az neked fájni fog. Hanyagolni kellene, de persze tudod, mit csinálsz.
2/4 anonim válasza:
Ha félre tudod tenni, hogy szerelmes vagy belé maradhattok barátok, viszont szerintem is a legjobb föntés hogy elhidegülsz tőle szépen.
3/4 anonim válasza:
Szerintem egy ideig kerüld, így könnyebb lesz túltenned rajta. Ha mellette maradsz az csak só lesz a nyílt sebbe.
4/4 anonim válasza:
Vagy megpróbálsz továbbra is barátként hozzáállni, vagy inkább szakítsd meg vele a barátságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!