Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként,bukok a minél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként,bukok a minél inkább salátás p . . cira,ez bűn?

Figyelt kérdés

Többnyire ha ezt előre tisztázom,sértődés a vége!Értem hogy nem a leg helyénvalóbb ennek kapcsán ismerkedni,de ha ez a vágyam mit tegyek? Miért hazudjak,vagy titkoljam?

Egyébként laza kapcsolat reményében próbálok ismerkedni! 31F

2023. febr. 5. 19:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Totál privát dolgod de ne csodálkozz ha hamar pattintanak, ha azzal indítasz h milyen neki.
2023. febr. 6. 05:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is a salátásat szeretem, minél nagyobb és minél jobban lóg, annál szebb. Imádom szívni, vagy látni ahogy lóg a farkam két oldalán. Mindig is ki akartam próbálni, hogy a makkot csak a saláták közé teszem, és azzal izgatom az ujjaimmal, közben a másikkal verem és így megyek el benne
2023. febr. 6. 12:12
 13/21 anonim ***** válasza:
69%
Nincs ezzel baj. Főleg ugy hogy szerintem minden punci szép, nem önmagában kell nezni hanem a tulajdonosaval :) Mint ahogy egy ferfinak is tudnia kell viselni a ferfiassagat, egy nőnek is tisztában kell lennie önmagával :) egyébként erre kihegyezni egy ismerkedest eleg erős szerintem.
2023. febr. 11. 12:46
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a pé pont pont cira?
2023. febr. 11. 13:04
 15/21 Sertés ***** válasza:
100%

Én is az egészséges életmód híveként, nagy "saláta" rajongó vagyok, de azért sosem dobnék emiatt egy normális nőt. Sőt, ha tulajdonképpen minden más stimmel, kár is ezt felhozni, úgysem tud szegény változtatni rajta.

Gondolom, te sem örülnél, ha ő meg becsmérelné a szerszámod alakját, méretét, halmazállapotát...

2023. márc. 19. 10:50
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Az "U" és az "N" betűket pontokkal helyettesíteni a bűn!
2023. márc. 19. 10:52
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem bűn csak parasztság úgy ismerkedni csajokkal, hogy “szia cica milyen a csúnyád? Ja nem salátás, akkor nem kellesz. “
2023. márc. 20. 10:27
 18/21 anonim ***** válasza:
nem mondanám gáznak, mert mindenkinek mások az igényei, de ne ez alapozza meg az ismerkedést, majd ha olyan ismerkedési státuszba kerülsz a másikkal, akkor rá kérdezhetsz nem bántó módon. én egészébe vagyok kiváncsi a másikra, és az ő meztelen valóságára. 34F
okt. 23. 08:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Én is imádom.Szerencsére a páromé olyan.
okt. 24. 09:14
 20/21 anonim ***** válasza:
És még ki is emeled??
nov. 28. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!