Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők tényleg minél távolabbi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg minél távolabbi génekkel rendelkező férfiakat részesítenek előnybe?

Figyelt kérdés
Régebben olvastam, hogy a nők már az ősidők óta (mondjuk ezt nem értem, honnan a fenéből tudnák a kutatók) a minél távolabbi génekkel rendelkező férfiakat részesítették előnybe. Állítólag azért, hogy a törzs ne degenerálódjon, ezért kell a "vérfrissítés". Erről tudtok valamit, hogy tényleg így van? Mondjuk azt nem értem, honnan a fenéből tudná egy nő, hogy a férfi távoli génekkel rendelkezik. Valami olyat írtak, hogy "kiszagolják". Tehát nem fekete, sárga vagy nyilvánvalóan másmilyen férfi, csak távoli. Állatvilágban is megvan, hogy más törzsbeli hímmel párosodnak titokban. Én kérek elnézést, de a nők ezért hűtlenek alapvetően. Mondjuk megértem, elfogadom ha ez természeti törvény. A férfiak meg azért hűtlenek, mert alapvetően ilyenek. :)

#távoli gének
2023. febr. 1. 15:59
A kérdező szavazást indított:
Nők azért hűtlenek, mert ez természeti törvény
Nők azért hűtlenek, mert ilyenek
Férfiak azért hűtlenek, mert ilyenek (ugye itt nem merül fel a vérfrissítés)
Nők hűségesek
Férfiak hűségesek
Senki sem hűséges
11 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg midnenki hűséges tud lenni aki akar.
2023. febr. 1. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne nem azért b@sznak félre a szeretővel mert gyereket akarnak tőlük(jó esetben) hanem, mert új vagy jobb szexre vágyik. Én meg azt hittem, hogy minél magasabb és erősebb pasikat részesítik előnyben.
2023. febr. 1. 16:16
 3/8 anonim válasza:
60%

Szőke vagyok, kék szemű, fehér bőrű. A párom haja fekete, a szeme zöld, a bőre kreol.

Mindig is az "ellentéteim" tetszettek, ha csak a külsőt nézzük. Amit egy kedves belső simán felül tud írni:)

2023. febr. 1. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
44%

A nők úgy választanak "ösztönösen" mint a farkasok - a minél határozottabb, erőteljesebb kisugárzású vezért. Ez nem feltétlenül csak a bicepszen múlik.

Az ember biológiailag félmonogám típus. Képes a monogámiára, de biológiailag nem holtomiglan-ra vagyunk rendelve.

2023. febr. 1. 17:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Illetve a nők más keresnek "egyéjszakás" kalandra, ez inkább "rosszfiú" és mást hosszútávra, aki felneveli a rosszfiú gyerekét. Ugye ezt tőle elvárni reménytelen. Egyébként én is csak félig vagyok magyar, de nem lehet látni rajtam. Nekem csak egyéjszakás kalandjaim vannak a feleségem mellett, lehet ez rám is igaz, hogy a nők távoli géneket keresnek.
2023. febr. 1. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 a nők leginkább annak örülnének ha mindez egyben lenne meg, egy személy formájában nem pedig vagy/vagy.
2023. febr. 1. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
6os! Akkor úgy gondolod, hogy a legtöbb házasság csak kompromisszum?
2023. febr. 1. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 miért lenne az? Ha megtalál all in one mindent a párjában (ÉS tesznek is mindketten a kapcsolatért) akkor nem az.
2023. febr. 1. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!