Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/hölgyek! Mit éreztek mikor orgazmusotok van? Kérem, mondjátok el minél részletesebben.Kor...
Vannak dolgok, amiket nem lehet megfogalmazni. És ez pont ilyen.
Én pedig úgy gondolom, hogy a minél jobb szexuális élmény érdekében inkább az adott partnereddel foglalkozz, és ne idegenek érzéseivel a neten.
Tényleg nem lehet leírni. Írhatnék olyat, hogy mélyről jövő öröm, boldogság, de közel sem jó/pontos leírás.
A testét az aktus közbeni reakciók figyelése illetve kommunikáció alapján fogod megismerni.
Minden nő más szóval hiába írom le, hogy nekem mi a jó.
Mindenkinek más. Máshogy működik, más okozza. Az sem mindegy, hogy csiklói vagy hüvelyi. Utöbbi nekem nem volt, de előbbi mindig.
Olyankor pl megfeledkezem a külvilágról, vannak olyan izmaim/testrészeim amit olyankor irányítani se tudok. De még sok dolgot írhatnék és akkor se lenne teljes a kép.
Az adott partnert kérdezd meg illetve figyeld.
Utolsó
Nekem volt már hüvelyi, igaz csak egyszer. A különbség annyi, hogy a hüvelyi intenzívebb, tovább tart és nagyobb területen éreztem. A csiklói is jó, de nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!