Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnék így lefeküdni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék így lefeküdni a barátommal?

Figyelt kérdés

A barátommal hamarosan 1 éve leszünk együtt de még nem feküdtünk le, aminek oka, hogy evészavarom van/volt emiatt nem jött még vissza a menstruációm. Már nagyon szeretném, de nem tudom hogy így lehetne-e, honnan tudom hogy azért nem menstruálok együttlét után mert még nem jött vissza vagy mert terhes vagyok? Gumival védekeznénk.

Köszi a válaszokat.

2023. febr. 5. 15:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a normalis valaszokat ❤️
2023. febr. 5. 21:41
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem óvszerrel nyugodtan együtt lehettek, de ellenőrizd azért nem-e lyukadt ki.😊

Jobbulást lelkileg!🙂 Ha a barátod várt rád egy évet, akkor szeret téged és ezen az sem fog változtatni, ha meglát ruha nélkül. Szorítok, hogy minden jól menjen és végleg megszűnjenek az evési zavaraid. Ha önerőből nem tudsz túl lépni rajta biztosan tud segíteni egy pszichológus, ha még nem voltál.

2023. febr. 5. 23:45
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Basszon akkor seggbe.
2023. febr. 6. 12:56
 14/18 anonim ***** válasza:
45%
Írd ki még 3x plíííííz
2023. febr. 6. 22:25
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Szívem, ha nincs menzeszed, nem is tudsz jelenleg teherbe esni. A menzesz jelzi az egészséges termékenységet, a ciklus során először peteérés történik, majd ha ez nem lesz megtermékenyítve, akkor kidobja a rendszer, ezt kíséri a vérzés (=menzesz). Ha nincs menzeszed, az azt jelenti, hogy nem is érnek meg a petéid, tehát nincs mit megtermékenyíteni.
2023. febr. 7. 03:08
 16/18 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó, ez nem igaz, saját magadat is cáfolod azzal amit írsz. Mivel előbb van a peteérés, utána a menstruáció, nincs kizárva, hogy teherbe essen valaki, mivel ugye a peteérésről csak utólag értesül-ha volt, és nem termékenyült meg, akkor menstruál. Szóval lehet olyan, hogy kimarad hónapokig vmi okból a menstruáció, de a következő előtt ( amit ugye nem fog tudni előre, mikor lesz), lesz egy peteérése. És ha nem védekezik, akkor érheti meglepetés.
2023. febr. 7. 18:54
 17/18 anonim ***** válasza:
40%

A peteérésről nem “utólag értesül” az ember, ennek is vannak jelei (ha nagyon nem veszi észre valaki, akkor nincs tisztában a saját testével).

Az persze igaz, hogy ha hosszú idő után először lesz rendes pereérése, MAJD menzesze, akkor előbb van a peteérés, de nem is azt írtam, hogy ne védekezzen, csak arra gondolok, hogy felesleges ez az irracionális pánik, hogy teherbe eshet. Egyébként pedig ha ennyi ideje nincs rendes ciklusa, akkor nem valószínű, hogy a legelső peteérésnél egyből képes legyen teherbe esni (úgy, hogy még VÉDEKEZIK IS 🤦‍♀️).

2023. febr. 7. 19:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom a 16-os miért lett lepontozva.

Mi amikor babát szerettünk volna minden hónapban betegesen figyeltem minden jelet peteérés környékét, mellette digitális ovulációs tesztet használtam, így 100%-osan biztos voltam minden peteérésben. Babavárás előtt is 10-ből 8 peteérést éreztem. 2 jellegzetes tünetű (puffadt petefészek érzés, nyúlós folyás...) volt 1 db peteérésem, amikor semmilyen testi jele nem volt, de jókor jött meg utána a menstruációm és az ovulációs teszt is jelezte. Szóval megesik ilyen akkor is amikor valaki kítűnően ismeri és figyeli a testét.

Szóval

2023. febr. 7. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!